Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın iyi haftalar , artık Falcao gelsin be gerçekten olumsuz düşünmek istemiyorum yıkılırım. Falcao acayip bir adam o forma altında umarım izleriz. Bu arada Bakayoko ismi geçiyor pek ihtimal veremiyorum ama gelirse şahane olur. Muhtemelen benimle ters düşenler olacak ama Pana maçını stadtan izledim Seri beni biraz hayalkırıklığına uğrattı. Evet hızlı düşünüyor oynu iyi açıyor ama çok düz , risksiz , basit oynadı defanstan topu çıkarırken 1-2 kere üst üste hata yaptı hatta gol yiyorduk. Tabi ilk maçı ölçü olmaz ama bana acaba dedirtti umarım 6 numara oynamaya devam etmez ki 8 numarada yeteneklerini sergilesin.

O baya duyum olarak verildi resmi siteden

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ama sonuç olarak üzülen biz olmuştuk.Artık bu tarz şeyler yerine çıkıp konuşulsa daha iyi olur.

Zaten bizim yöneticilerin iletişim anlamında büyük sorunları var.Sadece abdurrahim bey değil yusuf başkan da öyle.

Vedat için gaza gelip yazdığı kabul edilemez bir şey akıllanmadı Banega o kadar gündemdeyken emoji attı espiriyi beğendim dedi ses edilmedi.

Falcao olayı artık can sıkmaya başlamışken insanlar patlayacakken geçen gün aynısını tekrar yaptı sanki dalga geçer gibi.Tamam samimiyete lafımız yok ama artık çok sıkıcı ve sinir bozucu olmaya başladı bu durumlar

Bazı Türk medyaları Falcao transferi yattı, oyuncunun tercihi Valencia diyor..

İspanyada verginin 50% olduğu için, Valencia oyuncuya 2-3 sezon için 20-30 milyon maaş teklif edemez.

SA

FIH290a10_Billboard_MalCao.jpg

GELDİ Mİ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt