Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tam o esnada garson kiz, sarisin, mavi gözlü, 90-60-90 diye tabir edilen, üzerinde ak renginde bir gömlek, daracik siyah pantalonu vücüt hatlarini iyice sergiler sekilde, hafif yan durarak, o bembeyaz disleriyle falcao'ya bir gülücük atarak: "bir dileginiz var mi efendim" diyor..
şimdi canın ne çekti

Falcao: Abdurrahim aggllbayrakkk gibi hisseder tesseekkurr ederrr :-)
tam o esnada, biri gelip falcao'nun omuzuna dokunur, falcao bir silkelenir, megersem orada o garson kiz yokmus, bütün gece Instagram'dan GS videolarini izlemekten üzerine bir agirlik düsmüs ve havanin eseniyle hafif dalmis, tam dönüp o omuzuna vuran sahis kim diye bakacakken siveli bir ses duymus...

Bu sabah fenerli bi tanidik ofise geldi

Normalde atisirdik biz onla hep dedim ahan geldi yine ne muthis transfer yaptiklarini anlatacak sandim (her yaz ayni terraaane)
Adamdan tik yok

Ya dedim hayirdir hic fenerden filan bahsetmiyorsun

Bu o......c....... Yahudi p... Baskan oldugu surece feneri biraktim dedi

Anlattigina gore kendi cevresinde cogu fenerli ayni dusuncelerde

Bu yali cocuguna zaman gectikce insanlar daha cok tav olacak gorunen o

Sinsi kopege, fenerli iyi insanlarda karsi

Renkdaş Bayern maçı sonrası sinirli anına denk gelmişsindir. Real maçı sonrası bağrına basmıştır Sponsor Ali'yi. Kaldı ki ben daha konu Fenerbahçe olduğunda objektif olabilen, akıl mantık çerçevesinde kalabilen Fenerli görebilmiş değilim.

Günaydın GSC taraftarları, 2 haftalık bir aradan sonra tekrar döndüm. Takımın hazırlık maçlarını özetlerini gollerini dahil izleyemedim. Süper kupa final maçını bekliyorum. Diagne'nin gidişi, Falcao'nun gelişi ve bir orta saha transferi bekliyoruz hepimiz sanırım.

Renkdaş Bayern maçı sonrası sinirli anına denk gelmişsindir. Real maçı sonrası bağrına basmıştır Sponsor Ali'yi. Kaldı ki ben daha konu Fenerbahçe olduğunda objektif olabilen, akıl mantık çerçevesinde kalabilen Fenerli görebilmiş değilim.
Türk dil kurumunda mantığın zıt anlamı fener olması gerekiyor.

Aziz Yıldırım içten sıcak biri..hayatını fb ye adadı adam..

Bu yalı kezbanı tipik zengin parayla herbi haltı yapabileceğini düşünen lolipoplardan

Aziz bizim icin daha tehlikeli rakipti, bu mal... aziz zekiydi algiyi bilirdi, savassa savas verirdik azizle teke tek hic kendine yanci aramazdi
Şikeninde kralini bilirdi
Rajoncuydu

Butun derdi tasasi bizdik adamin hapisden sonra kafayi siyirdi

Halbuki tum yasadiklari girdigi helikopter ihalesi yuzunden :))))

Ali mal herseyi parayla yapacagini saniyor, algi yapmaya calisiyor fatih hocanin cocuk esirgeme kurumuna verdigi paraya laf atiyor asdadsdffa :)
Birde herkesi ustumuze saliyor
Farkinda degil ki bizi boyle daha da buyuk yapiyor 1 karsi 17 :))))

Ki bu isin sonunda 17lik ittifak icinde bi olay sonrasi sinsi olarak anilir sasmaaaaaaz, savas sanati kurallari :)

tam o esnada, biri gelip falcao'nun omuzuna dokunur, falcao bir silkelenir, megersem orada o garson kiz yokmus, bütün gece Instagram'dan GS videolarini izlemekten üzerine bir agirlik düsmüs ve havanin eseniyle hafif dalmis, tam dönüp o omuzuna vuran sahis kim diye bakacakken siveli bir ses duymus...

Bu bayrumm ne keseguzz falçaaoo, fenereemu girekk, besekktasumu..

Falcao: whattt

A.albayrak: sik..tur ett deyurumm

Falcao: yeahhh ok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt