- 26 Kasım 2012
- 185.635
- 258.427
- 5.998
yer altı canavarını izliyom baba
o ne olm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yer altı canavarını izliyom baba
okGiderse bana bir adet valencia-falcao formasi al rengdas.
Transfer butcesi olarak ne kadar paramiz var acaba 20 m euro mudurDün Şeref Aydın dün burada güzel bir şey söylemişti. Arada kaynadı. Bayadır oyuncu maaş ödemelerinde sıkıntı yaşamıyoruz. Kasa para var. İstesek transfer yaparız ama FFP'ye uymak istiyoruz demişti.
KASA'DA PARA VAR. Bu cümle çok önemli, görmek istediğimiz de tam bu. Borç yapılandırılması ile kısa vadeleri borçlar yapınlandırılacak. Böylece bazı temlikler kalkacak. Para direk kasaya girecek. Birde bu sene tekrar şampiyon olduğumuzu düşünürsek. Ne muhteşem olur ama.
Aldigim veriler isiginda rahatlikla soyleybilirim ki Camiamiz sampanya patlataraktan kutlama yapmaktadir.Kalkişma mi var?
Kunt mu4 yıldır bu forumu takip ediyorum üye niye değilim diye sordum kendime oldum renktaşlar
Cenk bize niye yedek olarak gelecek tam anlamis degilim. Ve 3 milyon maas alan adami nasil yedek birakabiliriz? Falcao gelirse, arkasina Yaremchuk gibi birisi max 1-1,5 milyon maas alacak adam olur diye düsünüyorum.
iyidir sergen ne olsun ahmetin kolpalarını okuyup yatmıştım2 günlük uyku uyudum.ne yapıyon nasılsın
Dönmemiştir bence twitter biosunda yazmıyor.Henüz kesin takım ismi netleşmemesine rağmen Diagne’nin satışıyla ilgili olarak tüm işlemlerde artık sona gelindiği bildirildi. Diagne'nin 11-14 milyon Euro arasındaki bir fiyata elden çıkarılacağı ifade edildi. KAP açıklamasının bu hafta içinde yapılması bekleniyor. (Hürriyet)
Ali Naci Hürriyete döndüyse onun haberi
Forumda Bu konuda belirsizlik var. Döndümü dönmedimi
Hoşgeldin kardeş4 yıldır bu forumu takip ediyorum üye niye değilim diye sordum kendime oldum renktaşlar
Bonservisiyle mi almış?
Falcao balensiyaga giyer.Falcao valensiaya gider.