Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk bize niye yedek olarak gelecek tam anlamis degilim. Ve 3 milyon maas alan adami nasil yedek birakabiliriz? Falcao gelirse, arkasina Yaremchuk gibi birisi max 1-1,5 milyon maas alacak adam olur diye düsünüyorum.

Dün Şeref Aydın dün burada güzel bir şey söylemişti. Arada kaynadı. Bayadır oyuncu maaş ödemelerinde sıkıntı yaşamıyoruz. Kasa para var. İstesek transfer yaparız ama FFP'ye uymak istiyoruz demişti.

KASA'DA PARA VAR. Bu cümle çok önemli, görmek istediğimiz de tam bu. Borç yapılandırılması ile kısa vadeleri borçlar yapınlandırılacak. Böylece bazı temlikler kalkacak. Para direk kasaya girecek. Birde bu sene tekrar şampiyon olduğumuzu düşünürsek. Ne muhteşem olur ama.
Transfer butcesi olarak ne kadar paramiz var acaba 20 m euro mudur

Henüz kesin takım ismi netleşmemesine rağmen Diagne’nin satışıyla ilgili olarak tüm işlemlerde artık sona gelindiği bildirildi. Diagne'nin 11-14 milyon Euro arasındaki bir fiyata elden çıkarılacağı ifade edildi. KAP açıklamasının bu hafta içinde yapılması bekleniyor. (Hürriyet)

Ali Naci Hürriyete döndüyse onun haberi

Forumda Bu konuda belirsizlik var. Döndümü dönmedimi

Kap bildirimi gelecegi gun sabahi Seten haberi girer sonra ben ne dersem o diye hava atar bizim muhabirlerin hepsi bos beles biri kalkip fransaya gidip haber yapmaya calismadi

Haklilar twitter varken neden kiclarini kaldirip fransaya gitsinlerki

Cenk bize niye yedek olarak gelecek tam anlamis degilim. Ve 3 milyon maas alan adami nasil yedek birakabiliriz? Falcao gelirse, arkasina Yaremchuk gibi birisi max 1-1,5 milyon maas alacak adam olur diye düsünüyorum.

Olasi bir yabanci sinirlamasinda firsat olarak düsünülüyor

EBMaQPsWkAIZk89.jpg:large

Bu arada yerli yedek stoper olsa' da fena olmaz. Ahmet Calik out yeni yerli in.
Herkes Falcao diyor. Ben 6 numara nerde diye uyanıyorum, inş.tez zaman gelir 6 no' da.

Henüz kesin takım ismi netleşmemesine rağmen Diagne’nin satışıyla ilgili olarak tüm işlemlerde artık sona gelindiği bildirildi. Diagne'nin 11-14 milyon Euro arasındaki bir fiyata elden çıkarılacağı ifade edildi. KAP açıklamasının bu hafta içinde yapılması bekleniyor. (Hürriyet)

Ali Naci Hürriyete döndüyse onun haberi

Forumda Bu konuda belirsizlik var. Döndümü dönmedimi
Dönmemiştir bence twitter biosunda yazmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt