Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Ne için yeterli değil? Avrupa için mi?Bakayoko'nun geldigini varsayalim, seri-belhanda orta sahasi yeterli mi?
Bence degil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne için yeterli değil? Avrupa için mi?Bakayoko'nun geldigini varsayalim, seri-belhanda orta sahasi yeterli mi?
Bence degil.
beğenmemişler yaniBennaceri aldilar ondan

bu herif bejeke muhabiri .bejekede bir hareket olamadığından sıkılıp bizim trnasferleri mi araştırmaya başlamış.Fatih Doğan: "Ahmet Bulut'u aradım. 'Monaco 1-2 oyuncuyu almak üzere onları alınca Falcao transferinde işimiz daha da kolaylaşır' dedi. '4-5 milyon Euro bonservisler konuşuluyor doğru mu?' dedim. 'Zor ama çözülmeyecek gibi değil' dedi" (TRT Spor)
Bugün yarın kap bekliyrnler baya bekler heralfe
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Avrupa ve üstünlük kuran, göze hosgelen ve rakibe olaganüstü baski kuran hayalimdeki futbol icin.Ne için yeterli değil? Avrupa için mi?
Monaco forvet alllHaftaya lig başlıyor anasını satayim
Musap kardes gaddar kerimden baska kaynak varmi yoksa zaten haberde yok hukmundedirFb de isin icine girmis
Aynı gün üye olmuşuz sevgili renkdaşımSirf nobete dahil olmak icin girdim. Var mi benden eski uye?
Yalan haber. Adam dün birşey söylememek için neredeyse sövecekti muhabire. Ahmet Bulut birisine transfer hakkında bilgi verecek olsa o kişi Seten olur.Fatih Doğan: "Ahmet Bulut'u aradım. 'Monaco 1-2 oyuncuyu almak üzere onları alınca Falcao transferinde işimiz daha da kolaylaşır' dedi. '4-5 milyon Euro bonservisler konuşuluyor doğru mu?' dedim. 'Zor ama çözülmeyecek gibi değil' dedi" (TRT Spor)
Bugün yarın kap bekliyrnler baya bekler heralfe
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi