Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20190718_214738.webp

Fatih Doğan: "Ahmet Bulut'u aradım. 'Monaco 1-2 oyuncuyu almak üzere onları alınca Falcao transferinde işimiz daha da kolaylaşır' dedi. '4-5 milyon Euro bonservisler konuşuluyor doğru mu?' dedim. 'Zor ama çözülmeyecek gibi değil' dedi" (TRT Spor)

Bugün yarın kap bekliyrnler baya bekler heralfe

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

twitter'da chelsea taraftarı bakayoko için anlaşma sağlansın havaalanına ben taşırım diyor. ;D

ama geçen sene 5 milyon'a kiralamışlar. bizim durumu düşünürsek vereceğimiz max kiralık ücreti 2 milyon. chelsea buna razı olmayabilir.

kaldı ki herifler elden tamamen çıkarmak istiyordur muhtemelen.

Fatih Doğan: "Ahmet Bulut'u aradım. 'Monaco 1-2 oyuncuyu almak üzere onları alınca Falcao transferinde işimiz daha da kolaylaşır' dedi. '4-5 milyon Euro bonservisler konuşuluyor doğru mu?' dedim. 'Zor ama çözülmeyecek gibi değil' dedi" (TRT Spor)

bu herif bejeke muhabiri .bejekede bir hareket olamadığından sıkılıp bizim trnasferleri mi araştırmaya başlamış.

Anlaşılan daha hala epey yol alınacak. Çarşamba da maç var. Cuma günü ya olumlu ya olumsuz artık bitecek anlaşılan.

Bakayoko

pek hızlı bir siyahi değil.
Çok güçlü, oldukça dayanıklı.
Defansif müdahaleleri oldukça iyi. Sert oynuyor.
Pas alışverişinde iyi. Oyun kurma özelliği var.
Pozisyon bilgisi zayıf ama Türkiye liginde o açığını diğer özellikleriyle kapatır. Zaten o da olsa adamın bizle ismi anılmazdı bile.

offf ben sıkıldım falcao olayının uzamasından. bi de tüm bunların üstüne gelmezse : /

Bakayoko biraz zor duruyor ama gerçek olursa yenilmez takım olacağız. Kadrosunda Muslera-Luyindama-Marcao-Seri-Feghouli-Babel- Bakayoko-Falcao gibi futbolcular bulunduran bir takımı türkiye liginde kimse yenemez, adım kadar eminim buna. Hayvani güçte bir kadro olacak. Yalnız orta sahayı iki kiralık oyuncuya teslim etmek de çok doğru olmaz.

Yalan haber. Adam dün birşey söylememek için neredeyse sövecekti muhabire. Ahmet Bulut birisine transfer hakkında bilgi verecek olsa o kişi Seten olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt