Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Bu mu maçın öyküsü ?
Şu youtube işini vallaha Babel'e bıraksınlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seninle ilgilenmiyorum artik
Cenk için Everton'da 4. forvet olmakla Galatasaray'da Falcao'nun arkasında 2. forvet olmak arasında bir fark yok. İki durumda da büyük ihtimal 5-6 maç süre alacak. Falcao gelirse sağlıklı olduğu bütün maçlarda 90 dakika sahada kalır. Ama eğer birinci forvet olacaksa Cenk Beşiktaş taraftarını da karşısına alabilir. Sonuçta Şampiyonlar Ligi'nde 11 oynamak için yanıp tutuşuyor futbolcular.o zaman evertonda 4.forvet olarak gazoz kupalarında oynamaya devam eder.
ne yani ilk 11 başlayacak olsa beşşektaş camiası yok mu sayacak sevgilerini?
kolpa , marcao formasının fotoshopu buGS Store İzmir'de satışa çıkmış
Ekli dosyayı görüntüle 54136
Harry Maguire 'nin 87.5 Milyon Euro ettiği piyasada kimse bana adaletten bahsedemez.Izlemedigim icin bilemem ama su 3 video ürkütücü cünkü 1 degil 2 degil... biraz "sakar" birine benziyor. Sac bas yoldurma potansiyeli var. Buna nasil 40m bayilmis Chelsea, enteresan.
Bakayoko - Seri tandemi'nin oyun yaratıcılığı konusunda tereddütlerim var.
"Arabistana gitmiyorum" diye rest cekti. Genel olarak gitmiyorum demedi. Özellikle "Arabia" yazdi.Diagne gitmeye raziydi, adam sosyal medya üzerinden yapilan hakaretler sonrasi, birde sizin isteğinizi mi yapacam diyerek kalacağını deklare etti.
Yoksa yönetim satarim/satmam der. Bu Çakneyi neden rahatsiz etsin.
Deli herifle uğraşti taraftar, simdi kalsa bile katki almak nerdeyse imkansiz olacak.
Yangın tayfa alevleniyor yavaş yavaşmoral bozucu tayfa online![]()

Izlemedigim icin bilemem ama su 3 video ürkütücü cünkü 1 degil 2 degil... biraz "sakar" birine benziyor. Sac bas yoldurma potansiyeli var. Buna nasil 40m bayilmis Chelsea, enteresan.
biliyorum.. az ümidin vardi tekİsteyen istediği ismi yazdırır, haber değeri yok.
bunlar gibi mi?yalan, orjinal formalarda isim altta yaziyor. kolpa bu
Bu adami isteyenlerin tezlerine bakinca zaten anlasiliyorBu videolara bakinca mustafa zarp gibi 1 sezon parlayip sönenlere benziyor. Korktum.
"Arabistana gitmiyorum" diye rest cekti. Genel olarak gitmiyorum demedi. Özellikle "Arabia" yazdi.
Salatalik yeMantar hariç gerisini yeriz.