- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Veli Yiğit: Galatasaray 2 oyuncuyu izledi.
Birisi Mehmet Özcan olabilir.
Diagne ve falcao yu kafa kafaya takas teklif etse monaco?
aslında bizim takımın yaratıcılık probleminin iki sebebi var
1. teknik heyet kaynaklı bir türlü oyun kuramadılar
2. belhanda
oyunu kuracak adamımızın oyun görüşü o kadar dar o kadar sıkıntılı ki hiç fark yaratamıyor
belhandanın ters topunu bile hatırlamıyorum
oyunu kurduğu yönlendirdiği söylenen bir adamın adam gibi uzun tersi olmaz mı
Çeviriden kalite akıyor.Alttaki özel okul öğretmeni habeti daha çok ilgimi çektiEkli dosyayı görüntüle 54141Ekli dosyayı görüntüle 54142 daha çok chelsea bize kiralamak istiyor gibi
Daily mail kötü kaynak değil ha
Mehmet özcan alınsın artık
Ekli dosyayı görüntüle 54141Ekli dosyayı görüntüle 54142 daha çok chelsea bize kiralamak istiyor gibi
Bizim basından iyidirosuruktan
Zaten ne çekiyorsak bu hamurişinden dolayı çekiyoruz. Malum çalışıyoruz nerde ise her sabah poğaça ve simit yiyoruz.Salatalik ye
Su ic
Tavuk eti yeme
Bulabilirsen hindi eti ye
Seversen bol bol elma ye
Bir de zaten seker ve hamur islerini biraksan istemesen de kilo kayberdersin.
ya ne kadar aptal bir açıklama bu ya. galatasaray 2 oyuncu izledi..... hadi ya , vay be iki oyuncu ne büyük habercisin ya
Gitmicek Adam neden aylardir pazarlik yapiyor peki ?
Taraftar go to arabia yaza yaza adamda çakti cevabi
mariano - feg sağ kanat oyunu var sadece akılda kalan.
ama konu belhanda ile de bir yere kadar alakalı. göbek tandemin sıkıntılıydı belhanda'ya gelene kadar , ki belhanda üretkenlik konusunda başarılı bir isim bence.
ndiaye-fernando ikilisi hücum yönünde normal ve üstü takımlara karşı tutuktu hep.
Hocam Chelsea Bakayoko'yu boşaltmak istiyormuş. Ben korktum şahsen.Ekli dosyayı görüntüle 54141Ekli dosyayı görüntüle 54142 daha çok chelsea bize kiralamak istiyor gibi