Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakayoko'yu 2 yıl kiralayabilirsek çok iyi olur FFP kriterlerinden kurtulana kadar defansif orta saha konusunda başımız ağrımaz bu süre boyunca. Bakayoko topun sürekli bizde kalmasını sağlayabilecek atak devamlılığını sağlayacak oyuncu olur yerden de havadan da çok etkili adam, onun önünde Babel-Seri-Belhanda-Feghouli gibi usta oyuncular olacak ve inşallah en ilerde Falcao olunca bu takım terlemeden maç kazanır bu ligde

Gözünmü seveyim adam daha ne desin ?

""4 yıllık kontratım var. Kalmaya karar verdim çünkü benim hakkımda çok fazla konuşuyorsunuz. En azından beni artık aramazsınız. Nereye gideceğime ben karar veririm"
Ispanya, Italya, Almanya'dan iyi bir teklif gelse gitmez mi? Bence gider.

Ama teklif gelmis olsa bile bu (kendi de dedigi gibi) muhtemelen Araplardan. Araplara da gitmek istemiyor. Suc onda mi? Hayir. Taraftarda mi? Hayir. Peki kimde? Yönetimde!

6 ay forvet yoklamayip buna 13m gömersen ve daha sampiyonluk kutlamasi bitmeden yana yakara satacam dersen böyle elinde patlar.

hatta italyadan seri A dan LAZİO danda bir futbolcu transfer listemizdeymiş ama ismini öğrenemedim tahminen milan badej ya da yedek forvet için caideo mu ne öyle vasat bir golcü vardı onlar mı acaba bilemiyorum baska da aklıma gelmedi ama bunlar ilk sıralarda değildir herhalde

hatta italyadan seri A dan LAZİO danda bir futbolcu transfer listemizdeymiş ama ismini öğrenemedim tahminen milan badej ya da yedek forvet için caideo mu ne öyle vasat bir golcü vardı onlar mı acaba bilemiyorum baska da aklıma gelmedi ama bunlar ilk sıralarda değildir herhalde
Sen harbi sorunlusun

Akşam Rodop Yayında herhalde bakalım neler diyecek
67821115_2826451577371040_6913158730913677312_n.webp

YAHOO Sports France'ın haberine göre; Radamel Falcao, Monaco'dan ayrıldığı takdirde önceliği Galatasaray'a değil, Valencia'ya verecek..Akşam'ın haberine göre; Kadrosunda hali hazırda 4 forveti bulunan ve son olarak 15 milyon Euro karşılığında Celta Vigo'dan Maxi Gomez'i transfer eden Valencia'nin 33 yaşındaki Falcao için devreye girmesi kafalarda soru işareti bıraktı..Özellikle Başkan Cengiz'in ünlü menajere 'Falcao'ya kimse bizim sunduğumuz şartları sunamaz, ona hem uzun soluklu bir anlaşma (3 yıl) hem de yıllık 6 milyon Euro teklif ettik, Valencia aynı şartlarda üstüne bir de bonservis ücreti ödeyecekse hayırlı olsun' dediği bildirildi..(fotomaç)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt