Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne konusunda hiçde iyimser değilim kimse kusura bakmasın herkes gitmesini istemekte sonuna kadar haklı.

Şampiyonluk törenine çıkmayıpta ayrıştırıcı olan kendisi. Törene çıksa ismi tezahürat edilecekti durduk yere çıkmadı ruh hastası. Defolsun gitsin o İnstagramdaki küfürleri sonuna kadar hakediyor. Eğer gelipte burda oynamaya kalkarsa 3-4 maç gol atamasın bak nasıl ıslıklanıyor

Aa: diagneye 8 tane teklif var ama kar yaparak satacagiz demisti

Inanmayin soyle seyleri

Birde fenerli yavrusaklar trolluyor

Bizde onlara yapiyoruz

hatta italyadan seri A dan LAZİO danda bir futbolcu transfer listemizdeymiş ama ismini öğrenemedim tahminen milan badej ya da yedek forvet için caideo mu ne öyle vasat bir golcü vardı onlar mı acaba bilemiyorum baska da aklıma gelmedi ama bunlar ilk sıralarda değildir herhalde

Ahmet Falcao da son durum nedir. Cenkin protokolünü gören Monacokuların tepkisi ne oldu?

Bu gitmez, alıştırın kendinizi.

ui-SkC.gif

YAHOO Sports France'ın haberine göre; Radamel Falcao, Monaco'dan ayrıldığı takdirde önceliği Galatasaray'a değil, Valencia'ya verecek..Akşam'ın haberine göre; Kadrosunda hali hazırda 4 forveti bulunan ve son olarak 15 milyon Euro karşılığında Celta Vigo'dan Maxi Gomez'i transfer eden Valencia'nin 33 yaşındaki Falcao için devreye girmesi kafalarda soru işareti bıraktı..Özellikle Başkan Cengiz'in ünlü menajere 'Falcao'ya kimse bizim sunduğumuz şartları sunamaz, ona hem uzun soluklu bir anlaşma (3 yıl) hem de yıllık 6 milyon Euro teklif ettik, Valencia aynı şartlarda üstüne bir de bonservis ücreti ödeyecekse hayırlı olsun' dediği bildirildi..(fotomaç)

Valla .oku çıktı

hatta italyadan seri A dan LAZİO danda bir futbolcu transfer listemizdeymiş ama ismini öğrenemedim tahminen milan badej ya da yedek forvet için caideo mu ne öyle vasat bir golcü vardı onlar mı acaba bilemiyorum baska da aklıma gelmedi ama bunlar ilk sıralarda değildir herhalde
İmmobileeeee H.O.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diagne 3 milyon euro gitse bile sevinecek cok insan var zuahahahahahaha

Ispanya, Italya, Almanya'dan iyi bir teklif gelse gitmez mi? Bence gider.

Ama teklif gelmis olsa bile bu (kendi de dedigi gibi) muhtemelen Araplardan. Araplara da gitmek istemiyor. Suc onda mi? Hayir. Taraftarda mi? Hayir. Peki kimde? Yönetimde!

6 ay forvet yoklamayip buna 13m gömersen ve daha sampiyonluk kutlamasi bitmeden yana yakara satacam dersen böyle elinde patlar.

Taraftar bukadar ugrasmayacakti aga adamla. Taraftar adamin paylastigi her foto altinda bokladi herifi, her foto altinda hakaretz etti, dalga gecti. Adamda Arabistana gitmemeye karar verdi.

Yönetim transfer politikasi ile rezildi gecen sene. Ama bu taraftari masum yapmaz, adaptasyon sorunu yasadigi takimda 12 macta 10 gol atti. Galatasaray 8 puanlik farki kapadi bu sürecte. Bonservisi ile alsan 20 milyon ödeyecegin Slimani koskoca ilk yari bir tane gol atti, bukadar üzerine gidilmedi. Su adam ile bukadar ugrasilmasi hem degerini düsürdü, hemde taraftara inat adam hazir gidecegi ülkeye gitmedi.

Bukadar piyasasinin düsürüldügünden sonra, Sampiyonlar Liginde üstün bir performans göstermeden, avrupaya tatmin edici bir rakama gitme sansi yok.

Biz almasaydik kasimpasadan ayni trez gibi pl de yapabilirdi. Arabistana da gidebilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt