- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
hafta hareketli geçecektiSözde bi de bugün hareketli geçecekti. Tık yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hafta hareketli geçecektiSözde bi de bugün hareketli geçecekti. Tık yok
Kıymet bilmeyenler utansın.okan kocuk transferini tutturan kim rakamlarına kadar buradan alper altuna 10 gün önce ismini veren kim rakamları bonservisini eline alacak imza parası vericez diyen kim basından önce eski twetlerime bak mesanın gelmiycek diyen kim ilk önce seriyi italyan basınından 2 saat önce hayırlı olsun diyen kim twette falcaoyu kaç gündür ısrarla kesin gelecek diyende ben daha neyi ispatliycam acaba
Mıhlanırsın dikkat etSelamlar,herkese iyi nöbetler.2 yıldır bu forumu takip ediyorum, aranıza yeni katılma fırsatım oldu.
Günlük olarak sık sık ziyaret ettiğim bir site de sağlam olduğuna inandığım bir duyumcu var.Kendisi Falcao'nun bittiğini söyledi üzerine konuyu detaylandırdı. Ben şahsen kolpacı olduğuna inanmıyorum güvenilir birine benziyor.Ara sıra diğer isimler hakkında da bilgi akışı sağlıyor.Duyum vermeyi kesmesinden korkutuğum için kendisini burada ifşa etmicem.Merak eden bazı renktaşlara kim olduğunu ve hangi bilgileri verdiğini dm aracılığıyla veya whatsapp grubunuz varsa oradan yazabilirim.
Selamlar,herkese iyi nöbetler.2 yıldır bu forumu takip ediyorum, aranıza yeni katılma fırsatım oldu.
Günlük olarak sık sık ziyaret ettiğim bir site de sağlam olduğuna inandığım bir duyumcu var.Kendisi Falcao'nun bittiğini söyledi üzerine konuyu detaylandırdı. Ben şahsen kolpacı olduğuna inanmıyorum güvenilir birine benziyor.Ara sıra diğer isimler hakkında da bilgi akışı sağlıyor.Duyum vermeyi kesmesinden korkutuğum için kendisini burada ifşa etmicem.Merak eden bazı renktaşlara kim olduğunu ve hangi bilgileri verdiğini dm aracılığıyla veya whatsapp grubunuz varsa oradan yazabilirim.
bu ne demek tam olarak
kolpacı diyenlere kapak
Kaynak nedirmonaco anlaşmıs real madridle mariano diaz için-marca.sevinin lan
Ahmet denizci neyimize yetmiyot adam herksten once.biliyorBize Seref Aydin lazim derhal
Yok haftasonu pazartesiden itibaren hareketlenir diyenler vardı. Zaten salı çarşamba bitecek bi transferin kokusu şimdiden çıkmaya başlardı.tahminim cumaya kadar bekleriz gibihafta hareketli geçecekti
diazın ayrılmakda tereddütleri varmışmonaco anlaşmıs real madridle mariano diaz için-marca.sevinin lan