Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan kocuk transferini tutturan kim rakamlarına kadar buradan alper altuna 10 gün önce ismini veren kim rakamları bonservisini eline alacak imza parası vericez diyen kim basından önce eski twetlerime bak mesanın gelmiycek diyen kim ilk önce seriyi italyan basınından 2 saat önce hayırlı olsun diyen kim twette falcaoyu kaç gündür ısrarla kesin gelecek diyende ben daha neyi ispatliycam acaba
Kıymet bilmeyenler utansın.

Selamlar,herkese iyi nöbetler.2 yıldır bu forumu takip ediyorum, aranıza yeni katılma fırsatım oldu.
Günlük olarak sık sık ziyaret ettiğim bir site de sağlam olduğuna inandığım bir duyumcu var.Kendisi Falcao'nun bittiğini söyledi üzerine konuyu detaylandırdı. Ben şahsen kolpacı olduğuna inanmıyorum güvenilir birine benziyor.Ara sıra diğer isimler hakkında da bilgi akışı sağlıyor.Duyum vermeyi kesmesinden korkutuğum için kendisini burada ifşa etmicem.Merak eden bazı renktaşlara kim olduğunu ve hangi bilgileri verdiğini dm aracılığıyla veya whatsapp grubunuz varsa oradan yazabilirim.
Mıhlanırsın dikkat et

arkadaşlar saçmasapan klavye tartışmalarınızı bu nöbette uzatmamanız gerektiğini farketmeye ne dersiniz?

kaba , argo , tehditkar ifadelerden kaçınalım , bu başlığa transferle alakalı giriyor insanlar ve konunuzun gidişatının transferle hiçbir alakası yok.

monaco anlaşmıs real madridle mariano diaz için-marca.sevinin lan

Selamlar,herkese iyi nöbetler.2 yıldır bu forumu takip ediyorum, aranıza yeni katılma fırsatım oldu.
Günlük olarak sık sık ziyaret ettiğim bir site de sağlam olduğuna inandığım bir duyumcu var.Kendisi Falcao'nun bittiğini söyledi üzerine konuyu detaylandırdı. Ben şahsen kolpacı olduğuna inanmıyorum güvenilir birine benziyor.Ara sıra diğer isimler hakkında da bilgi akışı sağlıyor.Duyum vermeyi kesmesinden korkutuğum için kendisini burada ifşa etmicem.Merak eden bazı renktaşlara kim olduğunu ve hangi bilgileri verdiğini dm aracılığıyla veya whatsapp grubunuz varsa oradan yazabilirim.

kaynağınızı yöneticilere atmak durumundasınız hocam

GSC Yönetimine çağrımdır: Nöbette insanları bilerek kışkırttan, aslı astarı olmayan şeyleri avret yerlerinden uydurarak insanların sinirlerini bozan nam-ı değer trollerden arındırılması elzemdir.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray, Tiemoue Bakayoko'yu kiralayabilmek için Chelsea'den oyuncunun haftalık 120 bin sterlinlik brüt maaşının önemli bir kısmını karşılamasını istiyor

Abi bunlar nasıl paralar ya.

A.bulut 1-2 gun icinde netlesir dedi ya veli de salı çarşamba diye atlamış hemen. Muthis haberci. (y)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt