İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
evetBu falcaonun lakabi el tigre miydi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evetBu falcaonun lakabi el tigre miydi?
Eger rodopun haberi dogru ise monaco bonservissiz vermeyecek.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim de anlamadığım konu bu. Maaşından kurtulmak için göndermek istiyor deniliyor. Herhangi bir transfere çıkarıp 25 milyon çok rahat veriyor. 25 milyon çat diye çıkarıp verebilecek durumdaysa maaşı için bir adamı satmak istemek biraz saçma geliyor.öyle gözüküyor. monaco'da para bol son yıllarda elde ettiği bonsevisle bizim takımı 8-9 kere satın alıp kiraya verirler... 9m maaş koymaz bunlara
O vakit formama el tigre yazdiracagim daha havalı olur.
Abi emre mor için geldi yarın İstanbul'a gelir demişti. Geçen sene de keza mugdat ve diagneyi sitenin migrosunda karsılasınca söylemiştiKuş olma ihtimali baya bay bi yüksek ...
bizde babel var unutma, eskilerden takildigi kimse kalmadi q7 zaten pek takilmiyorlardi, o grup: babel, talisca, cenk, aboubakardi.bjk abubakar için tt yapmış yeni gördüm eğer paraları varsa onlara gider bize gelmez
Benim de anlamadığım konu bu. Maaşından kurtulmak için göndermek istiyor deniliyor. Herhangi bir transfere çıkarıp 25 milyon çok rahat veriyor. 25 milyon çat diye çıkarıp verebilecek durumdaysa maaşı için bir adamı satmak istemek biraz saçma geliyor.
Neden?
Monaco adam olsunMonaco bizi sakın karşına alma
Zararlı çıkarsın
- Forma sponsoru yok
- Transferler muamma
- 2 yildir adam gibi forvet alinmadi
- 13m gittin psikolojik vaka diagne'ye son gün yatirdilar
- Banega almaya gittin, Fernando'yu kaptirdin
- Falcao almaya gittin, Onyekuru kaptirdin
- FT olmasa bjk ve fb'den farkimiz yoktu gecen sezon