Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim önceliğimiz Falcao değil 6 numara veya 8 numara mı artık hoca ne istiyorsa;orta saha lazım.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ciddi cevap verecek varsa sevinirim.Biz neden monaconun forvet almasını bekliyoruz?

Bu adam zaten cezalı değil mi ilk lig maçını kaçırıyor.İkincisine daha 12-13 gün var.Biz o zaman 15 gün daha bekleyecek miyiz?2. maçtan sonra mı alacağız falcaoyu

Monaco Falcao'yu bırakmak istemiyor bence. Biz Falcao ile anlaştık, bu Falcao'nun 1 yıllık sözleşme ile kalmak istememesindendi. Monaco istediği transferleri yapamazsa Falcao ile sözleşme yenileyecek sürecin sonunda.

öyle gözüküyor. monaco'da para bol son yıllarda elde ettiği bonsevisle bizim takımı 8-9 kere satın alıp kiraya verirler... 9m maaş koymaz bunlara
Benim de anlamadığım konu bu. Maaşından kurtulmak için göndermek istiyor deniliyor. Herhangi bir transfere çıkarıp 25 milyon çok rahat veriyor. 25 milyon çat diye çıkarıp verebilecek durumdaysa maaşı için bir adamı satmak istemek biraz saçma geliyor.

Seviyorum bu Galatasarayi. Herzaman boyle transfer sezonlarinda bircok renktasi ruhsal bunalima soktugu icin bize ekmek kapısı açıyor

Adam gelmek istiyorsa paşa paşa vereceksiniz
Başka yolu yok

Benim de anlamadığım konu bu. Maaşından kurtulmak için göndermek istiyor deniliyor. Herhangi bir transfere çıkarıp 25 milyon çok rahat veriyor. 25 milyon çat diye çıkarıp verebilecek durumdaysa maaşı için bir adamı satmak istemek biraz saçma geliyor.

herkesi kendimiz gibi sanıyoruz biz. bazen de dünyanın en zengin kulübü sanıyoruz kendimizi. niyeyse bizim verdiğimiz maaşı kimse veremiyor bazı futbol profesörlerine göre burada ki

biz ya gerizekalıyız ya da bayağı bi zengin kulübüz

O değilde diagne idmanlara başladı mı

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

• Forma sponsoru yok
  • Transferler muamma
  • 2 yildir adam gibi forvet alinmadi
  • 13m gittin psikolojik vaka diagne'ye son gün yatirdilar
  • Banega almaya gittin, Fernando'yu kaptirdin
  • Falcao almaya gittin, Onyekuru kaptirdin
  • FT olmasa bjk ve fb'den farkimiz yoktu gecen sezon

Bunu simdi kargalara ve sikecileri karsilastir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt