Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Ki böyle biri lazım zaten.
Hantalmış, oyun zekası yokmuş, ayağı kötüymüş yani kısaca Stephan Badjiymiş aslında bakayoko
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize 15lik oynasin yeter abiBakayokonun PD 35 diye 35lik topçu olduğu manasına gelmez, EPL şişirmesi diye bir şey var.
Ne yani zamanında Diagne ismi çıkınca eleştirenler sana göre köpek miydi renktaş?bazı tipler var forumda seneden seneye giriyor ve özellikle 1 isim cıksında eleştireyimi nefretimi kusayım diye bekliyor.
sonrada ben galatasaraylıyım bi gidin uzakta havlayın
Tam aradığımız adam;
Bu adamın iyi dribbling yaptığını sabah söyledim bok atanlar ezbere konuşuyor.
2 senedir donk ve ndiaye gibi futbol aklından yoksun ortasaha oyuncularından sonra oraya kim gelirse gelsin bu ikisinden daha kötü olamaz.Oynadığı pozisyonda sertlikten ziyade en önemli husus zeka. Bu adamda kırıntısı olduğunu düşünmüyorum. Tabi genel 90 dakika performansına bakarak. Umarım çok faydalı olur ben yanılırım sadece bazı arkadaşlar hayal kırıklığı yaşamasın diye anlatıyorum da tabi kime ne anlatıyosak. En iyisini onlar biliyor.
monaco'dayken şov yapan adam bence ucuza bile aldı chelseaBakayokonun PD 35 diye 35lik topçu olduğu manasına gelmez, EPL şişirmesi diye bir şey var.
Adam topçuyu beğenmiyordur eleştiriyordur eleştiri kötü bir şey değil herkes topluca biat edip aynı şeyi söylemek zorunda da değilbazı tipler var forumda seneden seneye giriyor ve özellikle 1 isim cıksında eleştireyimi nefretimi kusayım diye bekliyor.
sonrada ben galatasaraylıyım bi gidin uzakta havlayın
Olur mu canım Mustafa SarpHantalmış, oyun zekası yokmuş, ayağı kötüymüş yani kısaca Stephan Badjiymiş aslında bakayoko