Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar yapmayin etmeyin baskalarinda patlama yapmiyor diye bizde tutmayacagi anlamina gelmez: bknz. melo
ayriyeten emre mor göcebe misali ordan oraya, bizdedemi tutmicak kesinlikle tutacak! bakayoko güclü fizigle zaten ligi parcalayacak, önden siz sallayip durun gümbür gümbür bam bam bam cimbom geliyor!!!!

Yönetimin ilk işi diagneyi satmak olacaktı şampiyonluk kutlamalarının ertesi günü satılması lazımdı

Ben diyorum bu diagneyi desteklesende farketmez tam bir manyak bazi insanlari dayak paklar bu salagi doveceksin bak bakalim nasil oynuyor

---------------------Muslera-----------------------
Mariano-----Boss------------Marcao-------Naga
--------------------Bakayoko----------------------
--------------Seri-------------Belhanda-----------
Feghouli-------------------------------------Babel
----------------------Falcao------------------------

Haberlere göre oluşacak kadro böyle olacak gibi. Yazın başında böyle bir kadro kurulacak denseydi hepimiz güler geçerdik. Dolayısıyla hayallerimizin ötesinde bir kadronun kurulmuş olduğunu düşünüyorum. Tabi bunları Bakayoko-Falcao ikilisinin geldiğini varsayarak söylüyorum.

Oynadığı pozisyonda sertlikten ziyade en önemli husus zeka. Bu adamda kırıntısı olduğunu düşünmüyorum. Tabi genel 90 dakika performansına bakarak. Umarım çok faydalı olur ben yanılırım sadece bazı arkadaşlar hayal kırıklığı yaşamasın diye anlatıyorum da tabi kime ne anlatıyosak. En iyisini onlar biliyor.
2 senedir donk ve ndiaye gibi futbol aklından yoksun ortasaha oyuncularından sonra oraya kim gelirse gelsin bu ikisinden daha kötü olamaz.

Bakayoko ve falcao gelirse bu sene kolay olur lig.

bazı tipler var forumda seneden seneye giriyor ve özellikle 1 isim cıksında eleştireyimi nefretimi kusayım diye bekliyor.

sonrada ben galatasaraylıyım bi gidin uzakta havlayın
Adam topçuyu beğenmiyordur eleştiriyordur eleştiri kötü bir şey değil herkes topluca biat edip aynı şeyi söylemek zorunda da değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt