Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakayoko'yu iyiyse Milan niye istemiyor yazmış birisi? Geçen sene Gattuso ile arası iyi değildi. Ayrıca bazısı disiplinsiz hareketleri oldu. Anteramana geç kalmalar falan. Bu yüzden tekrar istemedi Milan. Gattuso ile yaşadıklarından sonra Mental olarak düştü.

Kötü oyuncu değil. Fazlada bok atmayın. Tamam IQ'sü yüksek değil ama bu lig için fazlasıyla yeter.
aynen öylee

Bütün dünyayı dolaşıp aynı şehirdeki topçuya vergilerle beraber 15 milyon euro verdiler şaka gibi adam gitmiyor da .görüşme yaptığı kulüplerden yıllık 10 milyon felan bile istiyor olabir manyak herif...

isim vermedım kardesim lafım ortaya oyuncuları herkes izliyor tek 1 kisi izlemiyor izleyipte ahkam kesenlere lafım sanki sadece izliyormus gibi

bende elestiriyorum cagne dahil ama biraz mantıklı elestiri olsun enazından burada elestiriler bazen ortamı germe amaclı sadece
Sende onları eleştirebilirsin tabiki
Ama kelime biraz ağır olmuş renktaş ;)

Hayretler içerisinde takip ediyorum bazılarını..
Pes gerçekten
PES..

Bakayoko begenmeyenler bana su an alabilecegimiz daha iyi bir isim yazsin özür dileyip forumu terk edecegim söz

Topsuz oyunda nasil Bakayoko? Sonucta savunma önünde oynayacak orada pozisyon biligisi bence cok cok önemli. Bir Melo-Fernando gibi sigorta olur mu?

Galatasaray'ın bomba transferi Radamel Falcao'nun forması sızdı. İşte tüm Galatasaray'lı taraftarların merakla beklediği o forma... Çok yakında GS Store'larda yerine alacak...

@FALCAO @GalatasaraySK @ultrAslan

Hahahahahahaha

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bakayokonun PD 35 diye 35lik topçu olduğu manasına gelmez, EPL şişirmesi diye bir şey var.
Bakayoko zaten 35lik performansı gösterebilseydi Chelsea'nin Galatasaray'a kiralaması gündeme gelmezdi diye düşünüyorum reis

Ki Seri'de son senesinde 30 mil.€ edecek performansı gösteremediği için kiralayabildik

Seri kendisini kısa süreli Nice'de kanıtladı Bakayoko Monaco'da ama ikisi de EPL'de tutunamadı

Ardanın ilk yılları modric vs arda ve messi vs arda bile yapıldı
Aynen. Rakitiç ile adımız anılıyordu arda için Rakitiç+10 milyon Euro istiyordu herkes burda. Monaco döneminde Martial +5 milyon Euro isteyenler vardı Bruma ile ilgilendiklerinde

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Bu adamın iyi dribbling yaptığını sabah söyledim bok atanlar ezbere konuşuyor.

Admirim oyun zekası nasıl, topla ilişkisi nasıl? Topu kapıp 3 metreye pas atamayan veya Dany, Chedjou gibi kafası gidik, saçma sapan riskler alan, saçma hareketler yapan bir herif değil dimi?

Takımda 2 tane emre olduğunu bilmeyen muhteşem varlıklar adamla dalga geçmiş ya iyi mi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt