Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.102
- 36.620
- 2.773
bizim ligde vasat oğlu vasat atiba bile kral muamelesi görüyor.
atiba underrated adam bence
şlde bile gayet iyiydi herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim ligde vasat oğlu vasat atiba bile kral muamelesi görüyor.
aynen öyleeBakayoko'yu iyiyse Milan niye istemiyor yazmış birisi? Geçen sene Gattuso ile arası iyi değildi. Ayrıca bazısı disiplinsiz hareketleri oldu. Anteramana geç kalmalar falan. Bu yüzden tekrar istemedi Milan. Gattuso ile yaşadıklarından sonra Mental olarak düştü.
Kötü oyuncu değil. Fazlada bok atmayın. Tamam IQ'sü yüksek değil ama bu lig için fazlasıyla yeter.
Tam aradığımız adam;
ozaman seride bos 25İş yapmaz demedimki 35 m euroluk adam değil dedim, PLden biz bonservisle alsak değerini 20ye düşürürler, TM değerleri referans alınıp konuşmak doğru değil
Sende onları eleştirebilirsin tabikiisim vermedım kardesim lafım ortaya oyuncuları herkes izliyor tek 1 kisi izlemiyor izleyipte ahkam kesenlere lafım sanki sadece izliyormus gibi
bende elestiriyorum cagne dahil ama biraz mantıklı elestiri olsun enazından burada elestiriler bazen ortamı germe amaclı sadece
atiba underrated adam bence
şlde bile gayet iyiydi herif
Emre'ye bak kendini klonlamış hocamı görünceBir de belhandayi satsak Diagne gitmiyorsa...
Valla
Bakayoko
Fegh Seri
Emre Falcao Emre
Bile raziyim
Klonlama teknolojisime ne vakit ulaştık ?Bir de belhandayi satsak Diagne gitmiyorsa...
Valla
Bakayoko
Fegh Seri
Emre Falcao Emre
Bile raziyim
Bakayoko zaten 35lik performansı gösterebilseydi Chelsea'nin Galatasaray'a kiralaması gündeme gelmezdi diye düşünüyorum reisBakayokonun PD 35 diye 35lik topçu olduğu manasına gelmez, EPL şişirmesi diye bir şey var.
Aynen. Rakitiç ile adımız anılıyordu arda için Rakitiç+10 milyon Euro istiyordu herkes burda. Monaco döneminde Martial +5 milyon Euro isteyenler vardı Bruma ile ilgilendiklerindeArdanın ilk yılları modric vs arda ve messi vs arda bile yapıldı
Bu adamın iyi dribbling yaptığını sabah söyledim bok atanlar ezbere konuşuyor.