- 26 Kasım 2012
- 185.639
- 258.442
- 5.998
Twitterden birimi?
Bir halt bilen adam twattere yazarmi. Cmon man
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Twitterden birimi?
Üstat ısrar etmesen daha güzel olmaz mı? Bize laf eden ezik karşımıza çıksın, belki annnesi terbiye etmede de noksan kalmıştır ama anaya yürümek bize yakışmaz. Bu değil ki hakedene hakettiğini söylemeyelim. Ama hakeden anne olmamalı. Onlar baş tacıdır. 9 ay karnında taşımaları yeter.Bu bir savas ustat. Kulubumuzu hedef alan bizi hedef almistir. Bu itlere az bile diyorum sahsen. Yakistiramiyorsan da..... i dont give a sh*t acikcasi
Evet mevzu mu var
Hoca istediği verimi alabilirse bir sonraki yıl takımı onun üstüne kuracaktırOnu bunu bilmem de pana maçının tekrarını izliyorum bu Emre Mor yakar ortalığı yeter ki az oynamak istesin .. Potansiyel olarak bu adamdan daha heyecan verici 5-10 oyuncu vardır.
Bu transferin bir artisi da su oldu denizden kurtulduk febeye kitledik fatih hoca emre icin bekletti denizi,deniz de bizi bekledi sonra biz emreyi aldigimiz an denizin febeye imzasi tesaduf degildirOnu bunu bilmem de pana maçının tekrarını izliyorum bu Emre Mor yakar ortalığı yeter ki az oynamak istesin .. Potansiyel olarak bu adamdan daha heyecan verici 5-10 oyuncu vardır.
Eljif Elmas'a paralari yetmedi herhalde.Psg Gueye i almasa Bakayoko yu alacaktı
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Şarkıyı buldum. Melodi "no limit" şarkısı.Ba-ka
Ba-ka Yoko
Ba-ka Yoko
Ba-ka Yoko O O!
X2
Meşhur bir şarkı var... Onun melodisi ..ismi aklıma gelmiyor şu anda
Üstat ısrar etmesen daha güzel olmaz mı? Bize laf eden ezik karşımıza çıksın, belki annnesi terbiye etmede de noksan kalmıştır ama anaya yürümek bize yakışmaz. Bu değil ki hakedene hakettiğini söylemeyelim. Ama hakeden anne olmamalı. Onlar baş tacıdır. 9 ay karnında taşımaları yeter.
özele bakarmisinizYok kardeşim popüler bir forum sitesi
Bakayoko acayip dinamizm katar orta sahaya. Öyle böyle değil. 2x video izler gibi atağa çıkarız
özele bakarmisiniz![]()