Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu bunu bilmem de pana maçının tekrarını izliyorum bu Emre Mor yakar ortalığı yeter ki az oynamak istesin .. Potansiyel olarak bu adamdan daha heyecan verici 5-10 oyuncu vardır.

Bu bir savas ustat. Kulubumuzu hedef alan bizi hedef almistir. Bu itlere az bile diyorum sahsen. Yakistiramiyorsan da..... i dont give a sh*t acikcasi
Üstat ısrar etmesen daha güzel olmaz mı? Bize laf eden ezik karşımıza çıksın, belki annnesi terbiye etmede de noksan kalmıştır ama anaya yürümek bize yakışmaz. Bu değil ki hakedene hakettiğini söylemeyelim. Ama hakeden anne olmamalı. Onlar baş tacıdır. 9 ay karnında taşımaları yeter.

Onu bunu bilmem de pana maçının tekrarını izliyorum bu Emre Mor yakar ortalığı yeter ki az oynamak istesin .. Potansiyel olarak bu adamdan daha heyecan verici 5-10 oyuncu vardır.
Hoca istediği verimi alabilirse bir sonraki yıl takımı onun üstüne kuracaktır

Bu transferin bir artisi da su oldu denizden kurtulduk febeye kitledik fatih hoca emre icin bekletti denizi,deniz de bizi bekledi sonra biz emreyi aldigimiz an denizin febeye imzasi tesaduf degildir

j4Nfx4S9_400x400.jpg

Üstat ısrar etmesen daha güzel olmaz mı? Bize laf eden ezik karşımıza çıksın, belki annnesi terbiye etmede de noksan kalmıştır ama anaya yürümek bize yakışmaz. Bu değil ki hakedene hakettiğini söylemeyelim. Ama hakeden anne olmamalı. Onlar baş tacıdır. 9 ay karnında taşımaları yeter.

Agree to disagree ustat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt