Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konu ile ilgili şöyle bir bilgi var. Milan maaşın tamamını ödememiş ve bilindiği gibi 5+30 gibi bir anlaşmaları vardı, Milan ŞL yapamayınca da onun yerinr Krunic ve Bennaceri 21.5 m euroya aldılar.

Bizim 5 m euro vermemiz söz konusu olamaz max 1.5-2 verip maaşını öderiz.

Celsi deki maasi ne kadar peki

3 milyon net aliyor mu

Seri formülü ile olur ozaman

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden El Mundo Deportivo, Fenerbahçe'nin Lucas Silva için Real Madrid'le masaya oturduğunu ve anlaşma sağladığını yazdı.

İyi geceler olsun uyumayan ve uyuyamayanlara.
mrb
1565045755079.webp

Yozgat66FB kardesimizin vizyonu olullarda nasil mal olunmiyacak doye ders niteliginde anlatilmali.

Kendisi salak oldugu icin Vedati begenip Falcaoyu begenmez. Ozan ve Emre'ye methiler yazarken Banega, Niangolan ve son olarak Bakayoko ile ilgilenen takimimizin coplerin pesinde oldugunu soyluyor.

YozgatFB66 tam bir maldir, hatta certifikasi bile var. Otebuse verince para felan odemiyormus.

2 sene daha var ffp bitmesine,bari bu kadar sikinti cekiyoruz degiyordur kasaya da uc bes bir sey atsinlar da ffp bitince kana kana oyuncu alsak soyle bir 100 milyon euro transfer butcesi olsa da namimiz yuruse

Twitler bu şekilde devam ediyor renktaşlar
Hepsini birden atayım dedim
Doğrudur yanlıştır onu bilemem

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden El Mundo Deportivo, Fenerbahçe'nin Lucas Silva için Real Madrid'le masaya oturduğunu ve anlaşma sağladığını yazdı.

Oyle 1 haber goremedim ama su vardi

EL MÓNACO NO HA PROPUESTO RENOVAR A FALCAO
Radamel Falcao ha asegurado que el Mónaco, con el que tiene un año más de contrato, no le ha ofrecido la renovación. "No me han hecho propuesta de renovación y tengo que pensar en mi familia y mi futuro. Voy a escuchar ofertas que me han llegado porque son buenas oportunidades. Creo que el club entiende mi posición y yo la suya".

Operim monokoyu demis falcao , uzatmak istemiyorlar onumde de guzel opsiyonlar var ,beni anlayacklarini dusunuyorum demis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt