- 1 Ağustos 2014
- 63.862
- 75.072
- 4.338
Forum bu saatlerde çok daha güzel oluyor yalnız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çoluğu çocuğu aldım deniz aşırı geliyorum diyor bence![]()
Son dk
Yeni foto ayrıntıları birazdan analiz edelim
Herkese iyi geceler renktaşlar
Bizim ligimizde ne kazmalar geldi müthis oynadi Bakayoko lig icin yeterli
Tu ausencia es muy fuerte. Extrañándote/Yokluğun çok güçlü. Seni özlüyorum
Yalnız Falcaonunki de kol gibiymiş ha.![]()
Son dk
Şortu kırmızı bebegin kafası sarı ? ?![]()
Son dk
Bakınıyorum öyle shut meraklısı var mı diye zabıtalık işte ne olsun
Kingpay yeni gelişmeler var mı
Avrupada başa baş oynayabildigimiz zaman ligi kırar geçirir zaten takım. Kalite olarak inanılmaz fark var. Cl inin en düşük halkası ligin sampiyonuna geçirip gidiyor öyle biyer.Bu arada beni yanlış anlamayın ben de Feneri sevmem hatta nefret ederim lakin bırakın ne bok yerlerse yesinler.
Rakibin kadar güçlüsündür biz onları rakip olarak gördükçe ne gelişiriz ne de ilerleyebiliriz ligde çılgın atsak bile Avrupa'da elimize verirler, son 20 yılı iyi geçiremedik domestik başarıların dışına fazla çıkamadık bu da hep günlük ve yerel kavgalarla uğraştığımızdan oldu, hedef Avrupa olmalı ve taraftar olarak bir direnç oluşturacaksak da Avrupa için oluşturmalıyız.
Bakayoko ve Falcao gelirse yıllar sonra kağıt üstünde eksiği pek olmayan bir kadro kuracağız istedikleri kadar bok atsınlar bu kadrodan verim alabilmek Avrupa'da başarı demek, Uefa kupasına tesadüf diyen güruhtan mantıklı ifadeler duymayı beklemeyin.
Aslında benim demek istediğim kadro değil artık bir temel, bir yapı oluşturmamız gerekiyor, eldeki oyuncular değişse dahi oynanan bir oyun bir sistem gerekiyor. Mevzu ŞL değil gerekirse UAL olsun ama oralarda olalım oralarda oldukça eksiklerimizi görüp gelişmemiz daha kolay, Benfica bebelerinin o bok atılan 4-4-2 ile topu ayağımızdan 5 saniyede alıp 10 saniyede sahamıza gelmesi oyuncularla açıklanabilir mi? Bu üst bir hedef olsa da gelişmek istiyorsak bunu domestik hedeflerle yapamayız, gerekirse boyumuzun ölçüsünü alalım ama olabildiğince fazla maç yapalım Avrupa'da yoksa yine sil baştan hikayelere girişiriz.Avrupada başa baş oynayabildigimiz zaman ligi kırar geçirir zaten takım. Kalite olarak inanılmaz fark var. Cl inin en düşük halkası ligin sampiyonuna geçirip gidiyor öyle biyer.
Terim ın Aysal dönemi bu bahsettiğimiz şekildeydi. Ben Avrupa dahil en rahat izlediğim Gs di. Ligde zaten hiç çekincem yoktu. En kötü ezeriz ama öyle kaybederiz diyebiliyodum. Gene benzeri kadro kuruluyor. Herşey çok güzel olacak inşallah.
![]()
Son dk
Ulan 35 dak. sonra bildirim geldibarif bulu
Yak aga yak
Babası vefat etmiş geçen sene