Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şeyler olduğu belliydi :D
İnşallah bugün bir oh çekeriz diyelim o zaman
Yöneticilerimize teşekkürler bilgiler için :hat:
Olmazsa diye sıkıntıya girmeyin bence size de başkasından gelmiş bilgi zaten
Dedigimiz gibi. 100% teyit edemedik (edemeyiz de zaten). Ama gercekci gelen seyleri de paylasiriz yani temkinli olarak.

Rahat rahat uyuyun yaw saat 3 olmuş. Gelen bilgi yarın hareketli geçeceği. Diagne ve bir ihtimal falcao açıklanabilir. 19.05 üzerinden açıklama yapacaklarmis. Ama biz bunları çok duyduk tabi, kendinizi çok sartlamayin kesin bişeyler olacak diye.
Dediğim gibi doğruluk payını bilmiyoruz. Yarın gösterecek herşeyi. Yarın ola hayrola.
1565049884735.webp

Bakayoko , Falcao , Seri , Emre Mor , Babel ve digerleri ile TT Arenada imza toreni yapsak manyak olur stat full ceker iyide govde gosterisi olur

yazarken birkez daha nekadar manyak bir kadro olacagiz , feghouli meghouli var daha orgazm olur bu taraftar
Tek dusuncem 3 tane kiralik (2si opsiyonlu birisi opsiyonsuz).

Tek dusuncem 3 tane kiralik (2si opsiyonlu birisi opsiyonsuz).

insallah bakayoku yu 2 sezonluk kiralariz ondan sonrada cezamiz bitiyor galiba.
soyle birsey var bize gelen oyuncular bizden gitmek istemiyor , futbolcu isterse 1 sene daha kiralariz gibi geliyor.
Melo da oldugu gibi

insallah bakayoku yu 2 sezonluk kiralariz ondan sonrada cezamiz bitiyor galiba.
soyle birsey var bize gelen oyuncular bizden gitmek istemiyor , futbolcu isterse 1 sene daha kiralariz gibi geliyor.
Melo da oldugu gibi
Zor bence . Seneye Cezalari bitiyor neden 2 sene park etsinler bize

Bakayoko muhtemelen olacak dostlar. O iste de bayagi bir mesafe katedilmis. Hoca epey istiyormus zaten. Falcao konusunda da hala cok sicagiz. Gidisat guzel, musterih olunuz :-)
Diagne kesin olarak ayrilacak. Zaten hatirlarsaniz Ali Naci dun canli yayinda Diagne icin 9 Agustos'ta gelmesi gerekirken yonetim tarafindan tatilinin uzatilacagi, hic cagrilmayacagi soylenmisti. Ali Naci'nin kaynagi son yillarda epey saglam. Haber aldigi kaynagi ben de biliyorum guvenilir kaynak. Fakat Diagne tatilini yarida kesip gelecek bir adam olmadigina gore muhtemelen bizimkilerle de gorusmelerde bulunmak icin geldigini dusunuyorum. Kiminle konussam gonderilecegini soyluyor ya bekleyelim bakalim.
72 like
A New World Record!

Keşke ısrarlarımıza rağmen söylemeseydiniz şimdi hiç uyku tutmaz
Söylemediğimiz zaman söyleyin uyku tutmaz diyodunuz
Söylediğimiz zaman gene uyku tutmayacak keşke söylemeseydinis diyonuz bu nasi iş.

Bekleyelim arkadaşlar bilmiyoruz biz de zaten ne kadar güvenilir olduğunu ama samimi ince detaylar vererek konuştu. Eğer tutarsa foruma transferi için elimizden geleni yapacağız. Yarın olsun ve tuttursun da gerisi teferruat.

Size diyorum bir yandan ama bende de uyku falan yok. Sabah 8 de kalkicam

Söylediğimiz zaman gene uyku tutmayacak keşke söylemeseydinis diyonuz bu nasi iş.

Bekleyelim arkadaşlar bilmiyoruz biz de zaten ne kadar güvenilir olduğunu ama samimi ince detaylar vererek konuştu. Eğer tutarsa foruma transferi için elimizden geleni yapacağız. Yarın olsun ve tuttursun da gerisi teferruat.

admin transfer sozu verdi size forum icin. Bir transfer de ben gerceklestirdim zaten. GSCYonetimi GECE GUNDUZ calsiyor!

Topluca Sıyırdık resmen rengim

Forumda son 2 saat olanları özet geçecek değerl bir renktaş var mı?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes yarın bisiler var diyor en son böyle dendiğinde günü pas geçmiştik bakalım yarın neyi gösterecek bize. Falcao açıklanmasa da olur diagne satılsın yeter.
Çıkan haberler içinde araplar dan 9m istediğine dair bilgiler var. Dünya yıldızı sanki pvenk. Malesef sonradan forvet görünce götünü kaldırdık biz bu adamın. Zaten kalkmaya yer arıyormuş. Bide gol kralı olunca havasından geçilmiyor sonradan görme devenin.

Bize gelen teklif yazıyordu o haberde 9 gelmiş biz 13 istemişiz gibisinden.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt