- 4 Ağustos 2009
- 91.282
- 72.950
- 5.358
Olumlu hissiyata sahibim rengim.bugün seni pek bir pozitif gördüm rengim hayırdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olumlu hissiyata sahibim rengim.bugün seni pek bir pozitif gördüm rengim hayırdır
seni pozitif görmek beni çok duygulandırdı alışkın değilim deOlumlu hissiyata sahibim rengim.
Neden herkes yerine herkez yazan 2 takipçili birini ciddiye alalım ki?!
Adamın profiline baktım Alan transferinde çok önceden olmayacağını söylemiş.
1 Yıl kira + 9 mil opsiyonArkadaşlar Bakayoko 4 yıllık sözleşme imzalamış yani 2 yıllık sözleşmesi kaldı o yüzden 2 yıl kiralık olayı sadece zorunlu opsiyonla olur.
Adamın profiline baktım Alan transferinde çok önceden olmayacağını söylemiş.
haluk yürekli'nin söylediği ismi sır gibi saklanan oyuncunun kendi olduğu söyleniyor. kendisini izlemedim ama kaideyi taciz eden istisnaöneriyorsa bence çok da birşey demeye gerek yok. videolardan gözüken topla arası çok iyi bir forvete benziyor.
https://twitter.com/...607317502726144?s=20
gs sözlükte bugun bunları yazmıslar baslıgına. ayrıca yorumlar çok olumlu
Bakayoko defans ve fiziki açıdan çok iyi.
Tek soru... Top tekniği, pas oyunu ve şut kabiliyeti istenilen seviye de mi...
Aksine pasör bir takım yaratıyor gibi?Bizim için hayli hayli yeter arif. Zaten hoca pasör bir takım yaratmıyor
Aksine pasör bir takım yaratıyor gibi?
Kanatları Feg ve Babel olan, 8 de Seri olan takım ...stoperleri pas ile çıkabilen takım gayet de posession, kısa pas üstüne kurulu.Bizim için hayli hayli yeter arif. Zaten hoca pasör bir takım yaratmıyor