Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İngilizler herifi resmen Barış Özbek yapmışlar

Bizim için gayet yeterli.

Monaco daki Bakayoko gelirse, ligi dağıtır.

tapatalk_1565055573596.webp

Kanatları Feg ve Babel olan, 8 de Seri olan takım ...stoperleri pas ile çıkabilen takım gayet de posession, kısa pas üstüne kurulu.

Bahsettiğim avcı tarzı bir pas takımı :) yoksa bizim takımda çoğu oyuncu pasör zaten

Yok değil. eğer pasör istese ise morganı isterdi evertondan.Yani genel olarak terim pas odaklı futbol oynatmaz. Baskı ve direk oyunu sever.
Ben hala schnederlinin bu takıma daha çok uyacağını düşünüyorum. Baskı ve pres odaklı oynayacak kadar dinamik bir takım değiliz.

Yok değil. eğer pasör istese ise morganı isterdi evertondan.Yani genel olarak terim pas odaklı futbol oynatmaz. Baskı ve direk oyunu sever.
Videolar da Bakayoko gayet arkadan oyunu kurabiliyor. Elbett bir Pirlo tarzi Deep Laying Playmaker değil.

Terim DOS da hep bir "asker" görmek ister.

Ayrıca bizim takıma (Babel, Feg, Falcao, Seri..) defansif odaklı bir DOS şart oğlu şart. Pek koşan, defansıf iyi olan oyuncular degiler.

Patson Daka diyorlar yedek forvete 20 yaşında rb salzburgdaymış 29 maç 15 gol duyan var mı
Fmden biliyorum bunu gelecek vaat eden tarzda bi elemandi, yamulmuyosam milli takimla da 15-20 maca cikmisti

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Ya milani veya italya ligini baz alarak oyuncu yorumlamayalim gercekten bambaska bir lig seri a bakayoko donunda sallar bizim ligi gattusonun oynattigi sistem ile herhangi bir yildiz oyuncuyu izlemek zulum oluyor gelsin fifa 18 in bug iydi bu adam fifa yanilmaz kolay kolay monaco kariyeri nefis zaten

Günaydın renkdaslar.Deli cikartacak bu Falcao işi hepimizi.ama haberlere düştüğü anı dusunuyorumda... :cimbom:
Gel artık be alev alsın buralar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt