Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanatları Feg ve Babel olan, 8 de Seri olan takım ...stoperleri pas ile çıkabilen takım gayet de posession, kısa pas üstüne kurulu.
Ben hala schnederlinin bu takıma daha çok uyacağını düşünüyorum. Baskı ve pres odaklı oynayacak kadar dinamik bir takım değiliz.Yok değil. eğer pasör istese ise morganı isterdi evertondan.Yani genel olarak terim pas odaklı futbol oynatmaz. Baskı ve direk oyunu sever.
Avcı tarzı pas oyunu ile "normal pas oyunu" arasındaki fark ne ?Bahsettiğim avcı tarzı bir pas takımıyoksa bizim takımda çoğu oyuncu pasör zaten
Videolar da Bakayoko gayet arkadan oyunu kurabiliyor. Elbett bir Pirlo tarzi Deep Laying Playmaker değil.Yok değil. eğer pasör istese ise morganı isterdi evertondan.Yani genel olarak terim pas odaklı futbol oynatmaz. Baskı ve direk oyunu sever.
Bi yerlerden bisiler duyuyoruz ama yarın olsun bakalım sağlamasını yapalım durumun ona göre hareket ederiz.
Gidin yatin. Hersey yolunda giderse yarin manyak seyler olacak. Bizede birseyler geldihem benim kaynagim hemde baska kaynakta yarin bir oyuncu hkk. Birseyler gelebilir dediler. Tabi belli olmaz bu isler
Bir de Stamford Bridge köprüsüEfsane "baroş" vardı o kaçtı
Fmden biliyorum bunu gelecek vaat eden tarzda bi elemandi, yamulmuyosam milli takimla da 15-20 maca cikmistiPatson Daka diyorlar yedek forvete 20 yaşında rb salzburgdaymış 29 maç 15 gol duyan var mı
Espri dahi olsa böyle cümleler kurmayalım. Dün ali ece durduk yere belhandayı istemeyenlerin hain ilan etti, şimdide bu. Ne bu ya.bu saatten sonra kalkanın vatana millete faydası yoktur;günaydın....,,,,.selamun aleykum
Emekçilere günaydın boş tayfa uyuyabilirEspri dahi olsa böyle cümleler kurmayalım. Dün ali ece durduk yere belhandayı istemeyenlerin hain ilan etti, şimdide bu. Ne bu ya.