Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Espri dahi olsa böyle cümleler kurmayalım. Dün ali ece durduk yere belhandayı istemeyenlerin hain ilan etti, şimdide bu. Ne bu ya.
Emekçilere günaydın boş tayfa uyuyabilir
dünya barışına katkıda bulunma ihtimalin sıfırHocam ben Rogers Cup izledim de şimdi yatıyorum. Sorun olur mu acaba?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
pirlo yu neden sevmiyorsunPirlo ibnesi yüzünden tek oturacağım masaya da oturmadım.
Demek üç kağıdı burdan bağlamışlar ha şerefsizler şikeye doymuyorlar, arsızların başına neler geldi ama banamısın demiyorlar orospu karı gibi.Eljif'i alan De Laurentiis Napoli'yi satmayı düşünüyor. Alacak olan ise Lazard yatırım firması.
Koç holding bu yatırım firmasından danışmanlık alıyor. Ayrıca Lazard'ın Tüpraş'ta hisseleri var.
Bu firma İstanbul borsasını yanlış bilgilendirmekten ceza almıştı. https://t.co/lm6KsBcPEQ
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Patson Daka diyorlar yedek forvete 20 yaşında rb salzburgdaymış 29 maç 15 gol duyan var mı
bakayoko nun boyu kaç luyindamadan daha mı uzun? Bakayoko 89 luyindama 91
Emekçilere günaydın boş tayfa uyuyabilir
Önemli olan işleviBakoyoko 1,89 olamaz en fazla 1,85
Orasini bilmem ama Chelseanin 40 milyon gömdügü adam hertürlü bizim ligde is yaparBakayoko cuellardan daha mı iyi?
Falcao ile bakayoko gelirse cok net sneijderle drogbali melolu kadroyu geceriz bariz bir sekilde hele hele rotasyonumuzun kudreti dusunuldugunde masallah subhanallah.
Günaydın, ne demiş, kaçıncı sayfalarda renktaşŞeref Neler demiş öyle yahu vay vay vay