- 24 Mayıs 2009
- 17.350
- 20.342
- 2.643
09:05'de atarsa gör o zaman yangını abiTwitter admini uyuya kalıp günaydın twitini 09:14'te atar mı acaba![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
09:05'de atarsa gör o zaman yangını abiTwitter admini uyuya kalıp günaydın twitini 09:14'te atar mı acaba![]()
Kanat forvetler çok önemli o noktada sert bir değişim lazım o oyun için bir de stoperler geride bekler ve 6 numara tek çizgide olduğunu düşünürsek bekler ve 6 numara oyun kurucu gibi oynamalı burada da kalan 5 oyuncu topun olduğu bölgeye 2li gruplar halinde yaklaşıp pas kanalı olmalı. Biz hep beke atıp oradan iç veya kanata ulaştırmayı deniyoruz, hızlı oynamayınca da sıkışıyoruz hemen.Tipik ancelotti ve fatih hoca taktigi
8leri bildigin kenara tikiyor kanatlarla birlikte
Ucgenler icin
Eskiden ise yariyorduda bizde yapardik 2000de
Artik gunumuz futbolunda saha parseli orantili olmak zorunda ilk boslukda cezalandiriyorlar
Hatta kanat ice giriyor beke yer acmak icin
Benficanin bize yaptigi gibi (ceza olayinda)
Misal onye kanada yapisik naga yaklasiyor yine kanatda birde ndiaye geliyor ucgen icin dar alanda cizgiye yakin
Ilk top kaybinda devasa aciklar veriyorsun sonra ortasahada
En guzel oynadigimiz seneyi hatirlayin su son 10 senede emre ve enginin ortaya yaklastigi zamandi
Keza feghouli kanat yerine ortasahaya daha yakin oldugu icin sag tarafdan elhandali marianolu feghoulili cok daha guzel oynuyoruz
Lpoolda filan mane ve salahaya bakin
Ortasaha gibiler
Hem ortasahayi rahatlatiyor hem guzel parselleniyorlar
Hele hele zeka sorunu yasayan 8 nolar ile tam bi zulum bu cizgide ucgen olayi
Bu öyle sıradan bir transfer girişimi değil
Koskoca Radamel Falcao García Zárate bu
Dünya yıldızı
Bir ekol
Bu zamana kadar ben hiç olumsuz bir hava hissetmedim
Aksine bu transferin gerçekleşeceği yönünde kanaatlerim oldukça yüksek
Falcao haberleri çıktığından bu yana, Ahmet Bulut Monaco da haberleri çıktığından bu yana dikkat ettiniz mi bilmiyorum
Fakat ben Falcao olsam, bir gönderimin altına "Galatasaray" yazılacak yüz binlerce ve ben sıkılıp açıklama yapacağım şöyle
"Sevgili dostlarım, Galatasaray'a dair bir düşüncem bir transferimin girişimi yoktur, Teşekkürler"
Halbuki durum öyle değil
Falcao bu transfer girişiminden bilgisi ve ilgisi var
İnstagram'da ve Twitter'da yaptığı hareketler bunun bir göstergesidir
Ve ciddi anlamda Galatasaray'ı tercih etmek için sabırsızlanıyor
Podolski, Sneijder, Drogba, Ribery bunlar onun için ekstra bir referans
Galatasaray'ın şampiyonlar liginde boy gösterecek olması, sayısız kupaları, sayısız başarıları birer referanstır
Aynı şeyi Ahmet Bulut tarafından düşünelim
Ahmet Bulut olsam :
"Falcao ile ilgili bir görüşmem yoktur, Monaco'da bulunma sebebim farklıdır. Teşekkürler"
Diye açıklama yapmak zorunda kalırdım
Fakat durum öyle değil
Verdiği röportajda apaçık belli etmiştir aslında transfer çalışmasını
Ortada ne bir yalanlama var ne de gerçekdışıdır haberleri var
Evet Falcao ile ilgileniyoruz, hemde yüzde yüz
Ve evet Ahmet Bulut, Falcao için Monaco'da
Falcao'nun transferi konusunda çok büyük yol katettiğimizi ve büyük ihtimalle bu transferin gerçekleşeceğini düşünüyorum
Galatasaray için hayırlısı olsun
Aslolan Galatasaray'dır bu da unutulmamalıdır
Az sabır...
200 vardı ne 72si72 like
A New World Record!
Allah yardımcın olsun gönlüne göre versinGünaydınlar...
Bugün ve yarın çok kritik gibi fakat olumlu haberleri bence kupa maçından sonra alırız.
Olumsuz haber gelecekse zaten bugün yarın duyarız.
Bu arada benim için önemli bir sınava gidiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin sevgili gsc ailesi...
Allah işini rast getirsin kardeşim.Günaydınlar...
Bugün ve yarın çok kritik gibi fakat olumlu haberleri bence kupa maçından sonra alırız.
Olumsuz haber gelecekse zaten bugün yarın duyarız.
Bu arada benim için önemli bir sınava gidiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin sevgili gsc ailesi...
Einstein gifi değil miydi?200 vardı ne 72si
Monaco, Radamel Falcao'nun yerine transfer etmek istediği Mariano Diaz için Real Madrid ile anlaştı ancak oyuncu ayrılma konusunda kararsız. Marca
Diaz'ın instagrama Monaco taraftarı olarak çökün beyler
pirlo yu neden sevmiyorsun
Diagne madem gidemiyor biz neden 1 aydır falcao nöbeti tutuyoruzBakayoko gelirse bilin ki Diagne gidemiyor bonservis harcayamıyoruz.
Çünkü Diagne'den para gelecek olsa hoca ortasahaya en az bir tane tapulu (bonservisli) adam aldırır.