Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu ligue 1 türkçe hesabı resmi site gibi resmen adamlar yusuf yazıcı transferini 14 temmuz da yazdılar tramsfer gerçekleşti

Bu öyle sıradan bir transfer girişimi değil

Koskoca Radamel Falcao García Zárate bu

Dünya yıldızı

Bir ekol

Bu zamana kadar ben hiç olumsuz bir hava hissetmedim

Aksine bu transferin gerçekleşeceği yönünde kanaatlerim oldukça yüksek

Falcao haberleri çıktığından bu yana, Ahmet Bulut Monaco da haberleri çıktığından bu yana dikkat ettiniz mi bilmiyorum

Fakat ben Falcao olsam, bir gönderimin altına "Galatasaray" yazılacak yüz binlerce ve ben sıkılıp açıklama yapacağım şöyle

"Sevgili dostlarım, Galatasaray'a dair bir düşüncem bir transferimin girişimi yoktur, Teşekkürler"

Halbuki durum öyle değil

Falcao bu transfer girişiminden bilgisi ve ilgisi var

İnstagram'da ve Twitter'da yaptığı hareketler bunun bir göstergesidir

Ve ciddi anlamda Galatasaray'ı tercih etmek için sabırsızlanıyor

Podolski, Sneijder, Drogba, Ribery bunlar onun için ekstra bir referans

Galatasaray'ın şampiyonlar liginde boy gösterecek olması, sayısız kupaları, sayısız başarıları birer referanstır

Aynı şeyi Ahmet Bulut tarafından düşünelim

Ahmet Bulut olsam :

"Falcao ile ilgili bir görüşmem yoktur, Monaco'da bulunma sebebim farklıdır. Teşekkürler"

Diye açıklama yapmak zorunda kalırdım

Fakat durum öyle değil

Verdiği röportajda apaçık belli etmiştir aslında transfer çalışmasını

Ortada ne bir yalanlama var ne de gerçekdışıdır haberleri var

Evet Falcao ile ilgileniyoruz, hemde yüzde yüz

Ve evet Ahmet Bulut, Falcao için Monaco'da

Falcao'nun transferi konusunda çok büyük yol katettiğimizi ve büyük ihtimalle bu transferin gerçekleşeceğini düşünüyorum

Galatasaray için hayırlısı olsun

Aslolan Galatasaray'dır bu da unutulmamalıdır

Az sabır...

Tipik ancelotti ve fatih hoca taktigi

8leri bildigin kenara tikiyor kanatlarla birlikte

Ucgenler icin

Eskiden ise yariyorduda bizde yapardik 2000de

Artik gunumuz futbolunda saha parseli orantili olmak zorunda ilk boslukda cezalandiriyorlar
Hatta kanat ice giriyor beke yer acmak icin
Benficanin bize yaptigi gibi (ceza olayinda)

Misal onye kanada yapisik naga yaklasiyor yine kanatda birde ndiaye geliyor ucgen icin dar alanda cizgiye yakin
Ilk top kaybinda devasa aciklar veriyorsun sonra ortasahada

En guzel oynadigimiz seneyi hatirlayin su son 10 senede emre ve enginin ortaya yaklastigi zamandi

Keza feghouli kanat yerine ortasahaya daha yakin oldugu icin sag tarafdan elhandali marianolu feghoulili cok daha guzel oynuyoruz

Lpoolda filan mane ve salahaya bakin
Ortasaha gibiler
Hem ortasahayi rahatlatiyor hem guzel parselleniyorlar

Hele hele zeka sorunu yasayan 8 nolar ile tam bi zulum bu cizgide ucgen olayi
Kanat forvetler çok önemli o noktada sert bir değişim lazım o oyun için bir de stoperler geride bekler ve 6 numara tek çizgide olduğunu düşünürsek bekler ve 6 numara oyun kurucu gibi oynamalı burada da kalan 5 oyuncu topun olduğu bölgeye 2li gruplar halinde yaklaşıp pas kanalı olmalı. Biz hep beke atıp oradan iç veya kanata ulaştırmayı deniyoruz, hızlı oynamayınca da sıkışıyoruz hemen.

Bu öyle sıradan bir transfer girişimi değil

Koskoca Radamel Falcao García Zárate bu

Dünya yıldızı

Bir ekol

Bu zamana kadar ben hiç olumsuz bir hava hissetmedim

Aksine bu transferin gerçekleşeceği yönünde kanaatlerim oldukça yüksek

Falcao haberleri çıktığından bu yana, Ahmet Bulut Monaco da haberleri çıktığından bu yana dikkat ettiniz mi bilmiyorum

Fakat ben Falcao olsam, bir gönderimin altına "Galatasaray" yazılacak yüz binlerce ve ben sıkılıp açıklama yapacağım şöyle

"Sevgili dostlarım, Galatasaray'a dair bir düşüncem bir transferimin girişimi yoktur, Teşekkürler"

Halbuki durum öyle değil

Falcao bu transfer girişiminden bilgisi ve ilgisi var

İnstagram'da ve Twitter'da yaptığı hareketler bunun bir göstergesidir

Ve ciddi anlamda Galatasaray'ı tercih etmek için sabırsızlanıyor

Podolski, Sneijder, Drogba, Ribery bunlar onun için ekstra bir referans

Galatasaray'ın şampiyonlar liginde boy gösterecek olması, sayısız kupaları, sayısız başarıları birer referanstır

Aynı şeyi Ahmet Bulut tarafından düşünelim

Ahmet Bulut olsam :

"Falcao ile ilgili bir görüşmem yoktur, Monaco'da bulunma sebebim farklıdır. Teşekkürler"

Diye açıklama yapmak zorunda kalırdım

Fakat durum öyle değil

Verdiği röportajda apaçık belli etmiştir aslında transfer çalışmasını

Ortada ne bir yalanlama var ne de gerçekdışıdır haberleri var

Evet Falcao ile ilgileniyoruz, hemde yüzde yüz

Ve evet Ahmet Bulut, Falcao için Monaco'da

Falcao'nun transferi konusunda çok büyük yol katettiğimizi ve büyük ihtimalle bu transferin gerçekleşeceğini düşünüyorum

Galatasaray için hayırlısı olsun

Aslolan Galatasaray'dır bu da unutulmamalıdır

Az sabır...

Ben ikna oldum sahsen falcao ile ilgilendigimize

Günaydınlar...

Bugün ve yarın çok kritik gibi fakat olumlu haberleri bence kupa maçından sonra alırız.

Olumsuz haber gelecekse zaten bugün yarın duyarız.

Bu arada benim için önemli bir sınava gidiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin sevgili gsc ailesi...
Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin

Günaydınlar...

Bugün ve yarın çok kritik gibi fakat olumlu haberleri bence kupa maçından sonra alırız.

Olumsuz haber gelecekse zaten bugün yarın duyarız.

Bu arada benim için önemli bir sınava gidiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin sevgili gsc ailesi...
Allah işini rast getirsin kardeşim.

Monaco, Radamel Falcao'nun yerine transfer etmek istediği Mariano Diaz için Real Madrid ile anlaştı ancak oyuncu ayrılma konusunda kararsız. Marca

Diaz'ın instagrama Monaco taraftarı olarak çökün beyler

Monaco, Radamel Falcao'nun yerine transfer etmek istediği Mariano Diaz için Real Madrid ile anlaştı ancak oyuncu ayrılma konusunda kararsız. Marca

Diaz'ın instagrama Monaco taraftarı olarak çökün beyler

Real taraftarı olarak Diagne'ye sövdüğünüz gibi sövmeyin ama...

40 milyon Euro'luk adam geliyor millet hala car car car vır vır vır bundan iyisi kante busqets falan zaten

Bakayoko gelirse bilin ki Diagne gidemiyor bonservis harcayamıyoruz.

Çünkü Diagne'den para gelecek olsa hoca ortasahaya en az bir tane tapulu (bonservisli) adam aldırır.

Ve Bakayoko olmuyorsa %90 Güney Liglerinden Cuellar profilinde underrated bir isim gelecek bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt