Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG-20190805-WA0000.webp

lille en kötü 20 milyona satar en kötü o da.Cidden iyi iş keşke ozanı elde tutsaydık belki şimdi 15 den fazlaya satardık
Ozan'ı elde tutsan Marcao Lyundama ve Diagne transferi olmazdı... Diagne'ye laf edeceksin ama öyle ya da böyle o dönem herkesin sesi kesildi ve birlik içerisinde şampiyonluğa yüründü.

Takımsıza vermiyorlardı bir denesene oluyorsa takımsız passolig alacağım bende... haber verir misin?
Deneyemem son ana kadar Galatasaray tarafından almaya uğraşacağım belki boş yer açılır. Akhisar tarafından izlemek istemiyorum maçı ama en son çare olarak mecbur kalırsam belki alabilirim.

Ozan'ı elde tutsan Marcao Lyundama ve Diagne transferi olmazdı... Diagne'ye laf edeceksin ama öyle ya da böyle o dönem herkesin sesi kesildi ve birlik içerisinde şampiyonluğa yüründü.
Sadece diagne olmazdı diğerleri olurdu ama diagne olmasaydı yönetim muhtemelen mayıs ayında değişirdi.O günün şartlarında plan harikaydı biz parayı diagneye gömelim yazın satar transfer yaparız ozanı da boşuna elden çıkarmamış oluruz diye düşündüler.

Çünkü Fatih hocanın mitro-diagne ikilisini istediğini düşünmüyorum hiç hoca tarzı forvetler değil.Yönetim hocaya planı anlattı hoca da 6 aylığına kabul etti.Gel gör ki plan tıkandı eğer diagne elde kalırsa ozan gibi bir yetenek boşuna satılmış olacak

Diagne kalırsa asıl tehlike ortaya çıkacak.Taraftarın Diagne'den bıktığını gören takım içindeki futbolcular Diagne ile maç içinde ya da dışında sürekli bir kavga haline girebilirler.Diagne'nin de kafa kırık olduğu için neler olacağını kestiremiyorum.Fatih Terim'den başka umudumuz yok.

Hatırladığım kadarıyla bu Edgar Le, bizim Bruma' nın bir şeyiydi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt