İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aha işte.. ne güzel ümitlendiydik, ama Monaco Airport Monte carlo diye geçmiyor mu?Cikamaz monte carlo da havalimani yok
Ozan'ı elde tutsan Marcao Lyundama ve Diagne transferi olmazdı... Diagne'ye laf edeceksin ama öyle ya da böyle o dönem herkesin sesi kesildi ve birlik içerisinde şampiyonluğa yüründü.lille en kötü 20 milyona satar en kötü o da.Cidden iyi iş keşke ozanı elde tutsaydık belki şimdi 15 den fazlaya satardık
Bildigim kadariyla monaco ya giden hep Nice uzeri gidiyorAha işte.. ne güzel ümitlendiydik, ama Monaco Airport Monte carlo diye geçmiyor mu?
Ekli dosyayı görüntüle 54312
Dedi ve Yusuf KAP'a bildirildiKap beklentisi var bugun
40 milyon avroluk adam Napoli'de yedek olur mu hiç.
Adam yiyor mu bu şimdi sen onu söyle renkdaş.
Bildigim kadariyla monaco ya giden hep Nice uzeri gidiyor
@Levent Akgün
O kimFalcao an itibariyle Monte Carlos'ta
Deneyemem son ana kadar Galatasaray tarafından almaya uğraşacağım belki boş yer açılır. Akhisar tarafından izlemek istemiyorum maçı ama en son çare olarak mecbur kalırsam belki alabilirim.Takımsıza vermiyorlardı bir denesene oluyorsa takımsız passolig alacağım bende... haber verir misin?
Bildigim kadariyla monaco ya giden hep Nice uzeri gidiyor
@Levent Akgün
Sadece diagne olmazdı diğerleri olurdu ama diagne olmasaydı yönetim muhtemelen mayıs ayında değişirdi.O günün şartlarında plan harikaydı biz parayı diagneye gömelim yazın satar transfer yaparız ozanı da boşuna elden çıkarmamış oluruz diye düşündüler.Ozan'ı elde tutsan Marcao Lyundama ve Diagne transferi olmazdı... Diagne'ye laf edeceksin ama öyle ya da böyle o dönem herkesin sesi kesildi ve birlik içerisinde şampiyonluğa yüründü.
Dedigim gibi ilk defa duymus olurum. Google a baktim hemen nice ciktiTarifeli uçaklar öyle olabilir. boxer özel uçaktan bahsediyor.
Monacoda havalimanı var zaten ama sadece helikopterler içinAha işte.. ne güzel ümitlendiydik, ama Monaco Airport Monte carlo diye geçmiyor mu?
Ekli dosyayı görüntüle 54312