Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao Monaco'ya geri dönmedi mi? Bu adamlar transfer görüşmeleri esnasında idman yapmayacaklar mı? Biraz relax olun

YÖNETİM

Dünyanin her yerinden 10-15 topcu var listemizde deyip, yine Falcao ve Wanyama/Schneiderlin/Bakayoko gibi menajer transferlerine bel baglamak da ayri bir rezalet bence.

Bu mu gidecek ? Yönetim gider, hoca gider bu yine gitmez

Iyi kitlediler bu adami bize.

Bu transferse emegi gecen herkesi trbk etmek isterim. Hoca dahil.

Yarim sezon once 10 milyon verdigimiz adamı hatta bazi kaynaklara (transfermarkt) gore bonusta var. Simdi satmak istiyoruz.

Ve o rakamlara alici bulamiyoruz anlasilan. Araplar dahil.

diagne krala sahip çıkacağız o zaman bundan sonra hadi h.o şimdi kuslar düşünsün

Dünyanin her yerinden 10-15 topcu var listemizde deyip, yine Falcao ve Wanyama/Schneiderlin/Bakayoko gibi menajer transferlerine bel baglamak da ayri bir rezalet bence.

Hasan şaş gelecegi kuruyoruz derken bende genc elemanlar alinacak diye bekliyordum. Paso kiralik ve 30+ adam aldik. Farkli bir sey deniyorlar galiba dur bakalim

taraftarın belli kısmının zeka seviyesi yerde.diagne paylaşım yapıyor altına küfürler, ne zaman gidiyorsunlar. sen taraftar olarak böyle yaparsan oyuncu fiyatının yarısına bile gitmez. kaldı ki diagne sorunlu bir karakter olsa da oyun anlamında çöp bir adam değil.

Eğer olurda kalırsa desteklemek lazım ama zaten sevilmiyor bir de falcao gelmezse onun siniri olacak taraftarda kaçırdığı 4-5. pozisyondan sonra ıslıklanır bu salak da karşılık verir işler iyice karışır

Ben bakayoko ve falcaoya geldi gözüyle bakıyorum mitro gider diagneyide 9 10 a yollarız gibime geliyor çünkü artık satmak zorundayız yarramçuk felan gelir işte forvete Mehmet özcan vs de gelir sezonu kapatırız ancak keşke şu mariano ve belhandayı yollayıp yerlerine daha genç ve potansiyelli adamlar alabilseydik

Haklısında işler planladıkları gibi gitmedi. Diagneyi satıp kaynak oluşturamadılar bonservisle oyuncu almak için. Yaşı uygun iyi oyuncuları kiralık alamazsın. Kiralık anca EPL liginden çıkma oyuncu alabilirsin. Bunlarda onlar.

Diagne takımda kesin olarak kaldığını açıkladı.

giphy.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt