Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 e 5 e bakmadan satın şu diagne denen herifi,adam kötü topçu.

Bunu ocakta satariz dicem ama falkao gelirse maddi olarak risk alicaz. Oyle boyle devre arasi satariz umarim

Hani sözleşmeli topçumuz bizim Antremanlara dönmesi bizim için değerli olduğunun göstergesi satın almak isteyen klüpler için. Adam 30 gol atmış almak isteyen onlar tok satıcı gibi davranmalıyız artık. İşte biz böyle olmadığımız için transferler bok yoluna gidiyor. Diagne elinde sonunda gidecek zaten sabır

Hani sözleşmeli topçumuz bizim Antremanlara dönmesi bizim için değerli olduğunun göstergesi satın almak isteyen klüpler için. Adam 30 gol atmış almak isteyen onlar tok satıcı gibi davranmalıyız artık. İşte biz böyle olmadığımız için transferler bok yoluna gidiyor. Diagne elinde sonunda gidecek zaten sabır
Taraftar suçlu burda

Diagne kupaya kadar satılacak..
Diagne kupadan sonra satılacak..
Diagne Ağustos başı satılacak..
Diagne kampa gelmeden satılacak..
Diagne illa satılacak..

yordu

-2.9 dayız en fazla 2.1 daha orta saha için harcarız -5 deyiz desek 5 m euroya kimi satcaz onu düşünün yunus a o kadar vermezler şuan linnes gibi görünüyor ama ona da teklif var mı belli değil durum vahim

Çakne kaldigina göre en fazla Bakayoko (düsük kiralik bedel) ve Falcao (bonservisi elinde/imza parasi) gelir transfer kapanir.

biraz koşup mücadele ederse sürekli penaltı almak için uğraşmayıp toplara vurmayı düşünürse belki efsane olur diğer türlü hiçbir şey olmaz bundan

Benim bu adamdan 2 şikayetim var zaten, ilki ağır kalması (kasımpaşada öyle görmemiştim) bir de pozisyon bulunca bam diye geçirmek varken geveleyip penaltı almaya çalışması.
Kafası normal olsa Fatih hocanın düzeltemeyeceği konular değil

Arkadaşlar bu forvet azmanı bizden ne kadar maaş alıyor en kötü mitrioğlu gider yedek forvet olarak oynar😢

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt