Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ffp Ocak ayındaki transfer döneminin sonuna kadar ki satışlar için geçerli yani şimdi ekside kapatırsak ceza yemiyoruz kış transfer dönemi oyuncu satarak telafi edebiliriz
Ama buna güvenerek iş yapamazsın Diagneyi de satarız diye aldık Ozanın parasını hiç ediyoruz arada baksana

Ona bakarsan falcao da antremanlara katiliyor.
Ben halen diagnenin satilacagini dusunuyorum

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk

ffp Ocak ayındaki transfer döneminin sonuna kadar ki satışlar için geçerli yani şimdi ekside kapatırsak ceza yemiyoruz kış transfer dönemi oyuncu satarak telafi edebiliriz

Yaptığın transferleri Avrupa listesine bildiremezsin bu dönem açığı kapatamazsan.

Kis döneminde oyuncu satmak çok zor.
Tam tersi kış döneminde oyuncu almak çok zor. Takımlar o dönem aç köpek gibi forvet arayacaklar kimse de ellerindeki değerli topçularını kolay kolay çıkarmaz. Diagneye teklifler o ara da gelecektir mutlak satılacaktır ama o döneme kalırsa 5 mi gider 15 mi bilemiyorum

Şu kadar olaydan sonra onu oynatan hoca da benim gözümde bitmiştir

Sorun da burda aslında, bu kadar olay oldu mu onu bile bilmiyoruz. Hep söylenti var, açıklama yapan yok, yalanlasınlar desem hiçbişeyi yalanlamıyorlar zaten.
Misal komisyon istedi diyorlar doğrumu bilen yok. Belki de sadece teklifleri beğenmediğimiz için kaldı?

2.350 Alıyor. Kalamaz gidecek mecbur

Aynen kendisine 4M verildiği zaten basında çıktı. Bonservisten de pay istemiş aç gözlülük yapmış. Restleşme ve inatlaşma var. O gitmeden oyuncu alamayız algısı oluştu medyada, o da bunu biliyor ve kullanıyor. Bakayoko ve Falcao yu alıp transferi kapattık diyelim bakalım. 2,3e oynamaya devam edecek mi. Piç gibi ortada kalacak sonra defolup gidecek.

Bakayoko'yu kiralamak isteyen Galatasaray'da, Şükrü Hanedar, Londra'nın yolunu tuttu. Bu transferde somut ve hızlı adımlar atılması adına Hanedar'ın Pazar gecesi İngiltere'ye uçtuğu öğrenildi. Hanedar, Chelsea’ye 1.5 M €’luk kiralama bedeli ile resmi teklif sundu. (Futbol Arena)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt