Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.741
- 11.824
- 1.163
Mbaye 'KRAL' Diagne geri dönmüş ve antrenmanlara katılmış, Yarın Akhisara iki tane saplayacaktır diyebiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlarin transfer politikasini bilmiyorum ama genc top class adamlar gitmez Monaco'ya. Adamlarin hicbir iddiasi yok suan, gecen sene ligdne düsüyorlardi. Belki de mecburiyetten plan degistirdiler. Zaman daralmaya baslyior onlar icinde artik.Maddiyat anlamında demedim adamlar zaten zengin onu bi tek biz takarız. Benim takıldığım nokta Falcao yerine ismi geçenlerle Dzeko arasında nerden baksak 7-8 yaş var. Monaco bence gençlere yönelecektir Dzeko'ya uzun vadeli kontrat önermezler. O iş yaş
Isimiz bittiginde diagneden geriye birkac kemik bir yuzuk bir de smart watch kalir merak etmeDiagneyi dövmek isteyenler iki kere düşünsün forumun %95ini kadayıfa çevirir walla adam
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Her gün bu saatler böyle. Hatta forumun günlüğü şöyle
Sabah 7-11 arası : Falcao geldi mi?
11- 15 arası : Duyum kovalama
15 - 20 arası : Yangın tayfa ve yalan haberlere inanıp düşme
20- 23 arası : Tekrar umutlanma
23 - 06 arası : Goygoy ve kapanış
Taraftar olmanin avantajı sayıca fazla olmak.meydan dayağı atar yemin ediyorum taraftarDiagneyi dövmek isteyenler iki kere düşünsün forumun %95ini kadayıfa çevirir walla adam
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Serdar azizin menajerini tanidigi icin bir tek o haberi bildi onun disinda salliyorRodop kadar boş beleş bir adam varsa, o da Kadir Çetinçalı. Birbirlerini bulmuşlar, bilgileri olmadan atıp tutuyorlar.
Dzeko Cl yapacak bi inter varken monaco'nun teklifini düşüneceğini bile sanmıyorum. Monaco da bizim gibi biraz her yere saldırmaya çalışacaklarAdamlarin transfer politikasini bilmiyorum ama genc top class adamlar gitmez Monaco'ya. Adamlarin hicbir iddiasi yok suan, gecen sene ligdne düsüyorlardi. Belki de mecburiyetten plan degistirdiler. Zaman daralmaya baslyior onlar icinde artik.
18:30 - 19:10 Kap icin F5 etkinliğiSaatleri 20'ye alalım hemen bugün geçmez![]()
Üstad niye Falcaonun suçu olsun, adam 1 aydır kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Babasının oğlu değiliz sonuçta
andre siva
mariano diaz
agustin
bounedjah
monaconun ilgilendiği isimler
o maçta cezalıymışMonaco cuma günü icerde Lyon ile karsilasacak. Falcao kesin o macta kullanmak isterler ve belki de veda maci olur. Yani 1 hafta sonra ancak birseyler olacak, bosuna Falcao nöbeti tutmayin.