Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mbaye 'KRAL' Diagne geri dönmüş ve antrenmanlara katılmış, Yarın Akhisara iki tane saplayacaktır diyebiliriz.

Maddiyat anlamında demedim adamlar zaten zengin onu bi tek biz takarız. Benim takıldığım nokta Falcao yerine ismi geçenlerle Dzeko arasında nerden baksak 7-8 yaş var. Monaco bence gençlere yönelecektir Dzeko'ya uzun vadeli kontrat önermezler. O iş yaş
Adamlarin transfer politikasini bilmiyorum ama genc top class adamlar gitmez Monaco'ya. Adamlarin hicbir iddiasi yok suan, gecen sene ligdne düsüyorlardi. Belki de mecburiyetten plan degistirdiler. Zaman daralmaya baslyior onlar icinde artik.

Her gün bu saatler böyle. Hatta forumun günlüğü şöyle
Sabah 7-11 arası : Falcao geldi mi?
11- 15 arası : Duyum kovalama
15 - 20 arası : Yangın tayfa ve yalan haberlere inanıp düşme
20- 23 arası : Tekrar umutlanma
23 - 06 arası : Goygoy ve kapanış

Saatleri 20'ye alalım hemen bugün geçmez :D

Diagne kalırsa vericez kırbacı vericez kırbacı gaza getireceğiz. Yapacak bişey yok. Ondan faydalanmaya bakacağız.

Adamlarin transfer politikasini bilmiyorum ama genc top class adamlar gitmez Monaco'ya. Adamlarin hicbir iddiasi yok suan, gecen sene ligdne düsüyorlardi. Belki de mecburiyetten plan degistirdiler. Zaman daralmaya baslyior onlar icinde artik.
Dzeko Cl yapacak bi inter varken monaco'nun teklifini düşüneceğini bile sanmıyorum. Monaco da bizim gibi biraz her yere saldırmaya çalışacaklar

iyi nöbetler :-)

D_xImyyXoAAA6wB.webp

andre siva
mariano diaz
agustin
bounedjah

monaconun ilgilendiği isimler

ABV Diagne karaktersizi. İstersen 100 tane salla her sezon benim gözümde karaktersiz bir adamsın. Senin gibi karaktersizler milyonlar kazanıyor işte dünya böyle bir yer

Monaco cuma günü icerde Lyon ile karsilasacak. Falcao kesin o macta kullanmak isterler ve belki de veda maci olur. Yani 1 hafta sonra ancak birseyler olacak, bosuna Falcao nöbeti tutmayin.

Bence Monaco forvet alınca Falcao ya nereye gidersen git dicek yani buradaki tek engel Monaco değil diğer kulüplerde işin içinde ve benim en çok merak ettiğim konu şu birşeyler netleşmeden Falcao taraftar gönderisi like larmı diyelim netleşti ve anlaştık eğer Falcao cayar Romaya falan giderse ben sizin gibi değilim kusura bakmayın anasına bacısına söverim her şeye profesyonel olarak bakmayın bence
Üstad niye Falcaonun suçu olsun, adam 1 aydır kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Babasının oğlu değiliz sonuçta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt