Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi sınava giriyorum geldiğimde yangın tayfa buraları ateşe vermiş olur :D

Falcao Alan modeste pato banega gibi olacak bu kadar koymaz alistik cünki ama gidip panikle ise yaramaz elimizde patliyacak transferler. Koyar insana

Ali naciye gore 3 milyon bonservis istiyo monaco.bülent timurlenk kendi fikrini yazmış.bana göre de 4 ister monaco.2 milyon verip bitirmek lazim

"Yönetim" yine cok cok kötü yönetti Falcao transferini.

Bitti bitecek derken bir de Ahmet Bulut denen herif girdi araya sürec en az 2 hafta uzadi.

Cikin aciklayin "biz bu isi yine beceremedik" diye. Taraftar baskisindan 50m Falcao'ya gömmekten iyidir.

Bence Monaco 10m ister Falcao icin. Falcao bu boru degil. 5milyona anlasirsin belki ama bu bonservissiz yollayacak diye ortaligi karistiranlar ve Diagne satilacak diyenler hep ayni tipler. Aspor'daki kolpaci herifler. Insanlari kandiriyorlar.

Özellike bu haldun domac denen fb amigosu ve gizli yöneticisi sürekli tekrarladi bunlari. Cok tehlikeli sinsi bi herif.

Yangın yapmayın yönetim 8 adet transfer yaptı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

"Yönetim" yine cok cok kötü yönetti Falcao transferini.

Bitti bitecek derken bir de Ahmet Bulut denen herif girdi araya sürec en az 2 hafta uzadi.

Cikin aciklayin "biz bu isi yine beceremedik" diye. Taraftar baskisindan 50m Falcao'ya gömmekten iyidir.
Katılıyorum çıkıp desinler transferin maaliyeti yüksek bonservis veremeyiz vazgeçtik diye öyle çıkıp hocanın yalanladığı isimler için uğraşıyoruz demezsiniz bir daha

Biz Batistuta, Ronaldo, Rudd ile büyüdük. O dönem de bu adamlar neyse bu dönemde de Falcao odur. Üst düzey golcü almak zor, aldığında da ise başarılı olmak çok kolaydır.

Mantikla alakasi yok. Ben gidip Diagne > Vedat yazmadim. Ben Diagne Super ligin en iyi forveti oldugunu belirttim.

Vedat denilen cöpu anca kuslar begenir, sende ortada kus gibi dolasiyorsun.

Vedati begenen futboldan anlamiyordur.

Objektif olarak Galatasarayda 10 gol atmak ve Pasa'da 20 gol atmak rize'de 18 gol atmaktan iyidir.
Yav he he iste mantik bu senin gibi dusunmeyince birisi direk kus yaftasi yapistiriyorsun gec bu isleri zaten elindeki adam ligin en iyi forveti olsa satmayq calismazsin bos yapma devam et

Yönetim hiç bir açıklama yapmıyor delirecem artık haa doğru yönetim inanılmaz gizli yürütüyor transferin etkilenmemesi için konuşmuyor müthiş taktik bu avrupalılar mal zaten iletişim bölümleri sürekli basını bilgilendiriyor..

Diagne ye 4 yıllığına 23 bayıldık ama
Falcao 2 yıllık 15 normal
Ya Diagne'yi o şartlarda almak hataydı ama yine iyi kötü aldığın fiyatlar civarına satarsin, şu ana kadar 10 bonservis verdin 2 de kendine verdin 12'ye mal oldu sana.
Ama falcao öyle değil, bonservis bedeli ve +1 sezonunda istediği takıma gitme opsiyonu elini kolunu bağlıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt