- 24 Mayıs 2009
- 17.340
- 20.336
- 2.643
Şimdi sınava giriyorum geldiğimde yangın tayfa buraları ateşe vermiş olur 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaç ister bilmiyorum ama bülent timurlenk şu konuda haklı elini çabuk tutmazsan kaparlarAli naciye gore 3 milyon bonservis istiyo monaco.bülent timurlenk kendi fikrini yazmış.bana göre de 4 ister monaco.2 milyon verip bitirmek lazim
Katılıyorum çıkıp desinler transferin maaliyeti yüksek bonservis veremeyiz vazgeçtik diye öyle çıkıp hocanın yalanladığı isimler için uğraşıyoruz demezsiniz bir daha"Yönetim" yine cok cok kötü yönetti Falcao transferini.
Bitti bitecek derken bir de Ahmet Bulut denen herif girdi araya sürec en az 2 hafta uzadi.
Cikin aciklayin "biz bu isi yine beceremedik" diye. Taraftar baskisindan 50m Falcao'ya gömmekten iyidir.
Fax çekelim renktaşMonaco klubünün telefonu yok mu
Fransızcası olan biri direk sorsun falcao nun bonservisi kaç para diye
Bak gülüyorsunuz ama bunu taraftarımız kesin yaparFax çekelim renktaş
Yav he he iste mantik bu senin gibi dusunmeyince birisi direk kus yaftasi yapistiriyorsun gec bu isleri zaten elindeki adam ligin en iyi forveti olsa satmayq calismazsin bos yapma devam etMantikla alakasi yok. Ben gidip Diagne > Vedat yazmadim. Ben Diagne Super ligin en iyi forveti oldugunu belirttim.
Vedat denilen cöpu anca kuslar begenir, sende ortada kus gibi dolasiyorsun.
Vedati begenen futboldan anlamiyordur.
Objektif olarak Galatasarayda 10 gol atmak ve Pasa'da 20 gol atmak rize'de 18 gol atmaktan iyidir.
Ya Diagne'yi o şartlarda almak hataydı ama yine iyi kötü aldığın fiyatlar civarına satarsin, şu ana kadar 10 bonservis verdin 2 de kendine verdin 12'ye mal oldu sana.Diagne ye 4 yıllığına 23 bayıldık ama
Falcao 2 yıllık 15 normal