Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor: ''Ben her zaman Galatasaray taraftarıyım. Mükemmel bir takım kurduk ve o takım 2 kez üst üste şampiyon oldu. Bana Negrado'yu önerdiler ya Gomis yada hiç dedim. Fernando'nun alınması için çok çabaladım. Feghouli gelirse bizi şampiyon yapar dedim."
Nerde mükemmel takım kurdurdun atkafası gittin Maiconla Belhanda'yı aldırdın.
Mariano ve Fernando 'nun kariyeri belliydi zaten.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nerde mükemmel takım kurdurdun atkafası gittin Maiconla Belhanda'yı aldırdın.
Mariano ve Fernando 'nun kariyeri belliydi zaten.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maicon konusunda haklısın rdaş geldiği zaman sevindim ama böyle patlayacağına fazla ihtimal vermiyordum. Belhanda'yı bende sevmiyorum ama 2 senedir de şampiyon kadronun içinde.(umarım ayrılır orası ayrı konu)
Onun dışında fena bi takım kurdurmadı bence ekmeğini yedik gayet

Üzmeyin len şu taraftarı
FB_IMG_1564921989238.webp

Falcao’nun açıklamalarını yeni gördüm. Bu iş bitmiş hafta içi açıklanır bence. Adam ya bana 3 yıllık sözleşme verin ya bırakın demiş bir nevi. Monaco da yeni sözleşme önermeyeceğine göre bize gelir. Çok iyi oldu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onyekuru transfer edilmeyecektir kanımca. Aksi halde Babel yedeğe geçmek zorunda kalır ki, ne kadar formda olduğunu görüyoruz. Yabancı kontenjanı da sıkıntıya düşer.

Onyekuru'suz da kanat alternatiflerimiz gayet yeterli: Feghouli, Babel, Mor, Jimmy, Adem, Yunus

Kolarov fener için hem.yanlis hem doğru adam 34 yaşında sol.bekte zorlanıyor stoper olarak okadar para verilirmi
3yillik kontrat

Bakayoko-seri-banega orta sahası muhteşem olurdu. Hepsinin ayağı iyi geçiş hucumunu rahatlıkla yapan ve fizik olarak da yetersiz değiller. Bu orta saha kurulursa her maçı aziz yönetse bile nisan’da şampiyon oluruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onyekuru transfer edilmeyecektir kanımca. Aksi halde Babel yedeğe geçmek zorunda kalır ki, ne kadar formda olduğunu görüyoruz. Yabancı kontenjanı da sıkıntıya düşer.

Onyekuru'suz da kanat alternatiflerimiz gayet yeterli: Feghouli, Babel, Mor, Jimmy, Adem, Yunus
Mitro giderse onye gelir.Falcao,babel,onyekuru,adem,al yavuz santrofar olarak da oynar seksi bir hücum hattimiz olur.

yapılan en iyi transfer kim sizce şuana kadar?
Ben buna ilk sıraya Jimmy'i koyabilirim ya. Adam cidden çok iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt