Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri-bakayoko-banega bu üçlü olsun varsın Falcao gelmesin samatta-wamangutika-muleka türevi gelsin gene çılgın atar takım

Emre Mor cok dikkatli ve sabirla hazirlanmali bu formaya ve takima. Fazla agirlik ve sorumluluk yüklenmemeli. Diger kulüplerin ve hocalarin yaptigi hatalari yapmamaliyiz.

Tamam Mor özel yetenek ama özellikle mental acidan pismesi lazim.

Örnegin dün taraftar biraz da abartti, simdi destek verenler 2 gün sonra „topu ayaginda fazla tutuyor yhaaa“ diye isliklarlar. Abarti tepkiler hep zarardir, pozitif anlamda da negatif anlamda da.

Adim adim hazirlanmasi gereken oyuncu emre mor, sabir ve özenle. Bu bir pissin, avrupa kupasi da getirebilir bize 4-5 yil sonra

acayip bir baskı olacak üstünde 1-2 çalım daha atsın ilk maçlarda ondan sonra başlar auuuv

arsenal ruganiyi kiralamak istiyormus

merih için guzel haber
Sarri Rugani'yi göndermez geçin o işi.
Empoli'deyken gencecik yaşta 38 maça çıkarmış Rugani'yi.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Katar ekibi Al Rayyan, Diagne için Galatasaray'a 10.5 milyon Euro ödeyecek. (Milliyet)

Tudor: ''Ben her zaman Galatasaray taraftarıyım. Mükemmel bir takım kurduk ve o takım 2 kez üst üste şampiyon oldu. Bana Negrado'yu önerdiler ya Gomis yada hiç dedim. Fernando'nun alınması için çok çabaladım. Feghouli gelirse bizi şampiyon yapar dedim."

Evren Göz: "Bakayoko, Galatasaray'ın gündeminde. Oyuncunun fizik gücü iyi ve iki ayağını da kullanabiliyor. Galatasaray bu oyuncuyu kiralarsa çok katkı sağlar." (Haber Global)
https://twitter.com/GSarayVideo/status/1157991670144819200/photo/1
çok güzel olur süper olur da FFP ne zaman bitiyor bizim. Böyle kiralıkların bonservisini alamayacak olmak çok üzücü. Bakayoko'nun bonservisini zaten alamayız orası ayrı tabii.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt