Özgür Atici
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2011
- 4.090
- 723
- 1.373
Seri-bakayoko-banega bu üçlü olsun varsın Falcao gelmesin samatta-wamangutika-muleka türevi gelsin gene çılgın atar takım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feghuli Seri bakoyoko banega belhandaSeri-bakayoko-banega bu üçlü olsun varsın Falcao gelmesin samatta-wamangutika-muleka türevi gelsin gene çılgın atar takım
Ne yalan soyleyim bir baktim da Midyland gibi gent gibi iyi oyuncular keşfeden,bulan takımlarda oynamış ve iyi bir gelişim göstermiş, biz alsak sevinirdimEkli dosyayı görüntüle 53904
Tamam da neden bonservis bedeli açıklamamış ts?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre Mor cok dikkatli ve sabirla hazirlanmali bu formaya ve takima. Fazla agirlik ve sorumluluk yüklenmemeli. Diger kulüplerin ve hocalarin yaptigi hatalari yapmamaliyiz.
Tamam Mor özel yetenek ama özellikle mental acidan pismesi lazim.
Örnegin dün taraftar biraz da abartti, simdi destek verenler 2 gün sonra „topu ayaginda fazla tutuyor yhaaa“ diye isliklarlar. Abarti tepkiler hep zarardir, pozitif anlamda da negatif anlamda da.
Adim adim hazirlanmasi gereken oyuncu emre mor, sabir ve özenle. Bu bir pissin, avrupa kupasi da getirebilir bize 4-5 yil sonra
Beyler bu Diagne’yi almıyor sanırım al rayyan. Görüşmeler başarısız oldu filan yazdı bana lavuk
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kadroyaa bakk monacoyummDiagne'den gelen parayı genç bonservisli transferlere harcamalıyız diye düşünüyorum.
Diagne
Mitroglou
Atalay (kiralık)
Falcao
Bakayoko (Kiralık)
Muleka
Mehmet Özcan
Ertuğrul Ersoy
Hiç zor değil...
Ekli dosyayı görüntüle 53906
evet yeni gelen renkdaşlarımızla tanışıp kaynaşalım
GSC Tanışma Alanı
merhaba arkadaslar ben erdem aranıza yeni katıldım güzel transfer haberleriyle insallah birlikte heyecanlanırız hosgeldin rtaswww.gscimbom.com
Sarri Rugani'yi göndermez geçin o işi.![]()
Rugani-Arsenal: posizione chiara della Juve per il difensore bianconero
Rugani Arsenal: la Juve avrebbe preso una posizione chiara per il futuro del difensore bianconero. Ecco le ultime Daniele Rugani tra i temi raccontati questa mattina da Tuttosport. Secondo il quotidiano torinese, l’Arsenal avrebbe manifestato un interesse per il difensore ex Empoli, considerato...www.juventusnews24.com
arsenal ruganiyi kiralamak istiyormus
merih için guzel haber
Cyprien'i 10dan aşağı bırakmazlar kiKiralık orta shaa almayalım artık seneye hangi birini kadroda tutucaz biz diagneden gelen parayla cyprien alınır
en az 15 isterler o adam imkansızCyprien'i 10dan aşağı bırakmazlar ki
En çok VAR'a götüren topçu olur diyorsun yaniMor ne kadar enteresan topçu lan bildiğin Messi gibi ışık hızıyla adam geçiyor zuhaha
Baya bı fk penaltı aldırır bu sezon tahminim.

Ya başlıyacam şu banega aşkınıza.Seri geldi,seri.Banegadan vazgeçildi hmk.Artık başka adamlar yazın yav.Seri-bakayoko-banega bu üçlü olsun varsın Falcao gelmesin samatta-wamangutika-muleka türevi gelsin gene çılgın atar takım