Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcao ve bakayoko transferleri hayal olmaya doğru yol alırken şuraya fiyakalı bir kadro bırakayım.

muslera
marianao-luyindama-marcao-nagatomo
mehmet topal - seri
feghouli belhanda babel
mevlüt

ligin altını üstüne getirecek bir ilk 11. sadece efsane kaptanımız no.66 eksik. onun da ekibimize katılıp hasreti sona erdirmesini diliyoruz.

Ingilizler, almanlar ve franzislar maaslari brüt, italyanlar maaslari net bildiriyor genelikte. Cenk Ingilterede 100 bin pound haftalik brüt aliyor diye haberler vardi ilk gittiginde.

Serdar Özkan çok kaçırdı diye yıllarca ağladıkları maç bu değilmi, bu golde o kalenin arkasındaydım ben de. Yanılmıyorsam koca koca direklerle eski açığın üstünü yarım yamalak kapattıkları sene. Direklerin sağından solundan maç izlemeye çalışıyorduk 😂

Yok daha sonra kapanmış, ama cidden bu neydi böyle ya :lol:

9340ee534293490ead1061de05ff59b2.webp

Şu an a sporda Trt sporda muhabir olmak vardı oturma organından hop bir bomba bırakıyor herkes oraya çullanıyo sonra sonuç yok 1 gün sövüyolar ardından unutuluyor hop sonra tekrar Blabla kişisi yarın İstanbul’da deniyor yine bazı sazanlar oltaya geliyo ve sonuç 0.
Maalesef böyle programların soyu tükenene kadar bu döngü devam etcek bizim sazanlarda bunları yemeye devam etcek

Hocanın sessizliği düşündürmeye başladı beni de.

2 maç cezası da var en erken 2.haftada ki Konya maçından sonra sesini duyarız diye düşünüyorum.

Umarım bu sessizliğin yönetim ile alakası yoktur. Pek ihtimal vermiyorum fakat öyle bir durum varsa işte o zaman hapı yutarız.
Antrenman fotolarına videolarina bakmıyon mu hiç nurullah.hoca neşe saçıyor. Medyaya mesafe koymuş sadece böylesi daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt