Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.046
- 67.119
- 5.003
Yok mu şu monacoya otobüs kaldıracak bi babayiğit. Yetti artık,gidip tesisleri basalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yonetime sormak lazim?Deplasman forması tanıtılmadan nasıl satışa çıkıyor ?
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Forma vuzel bence günlük hayatta giyilebilir bir şekilde tasarlanmış ama tanıtılmadan satışa çıkmaması gerekir
Roma ilgileniyormus Falcaoyla2-3 saattir giremedim foruma...
Okuyorum okuyorum bulamadım.Sormayayım kendim bulayım dedim ama görmedim.
Olumsuz durumun oluşmasına sebep olan haber ne biri açıklayabilir mi ?

diyenler; Sali gunu saat 17 olacak ve gram gelisme yok. Baya hareketli gecti. En son forma tanıtımı için Falcao'yu bekliyolardı.Lige sayılı gün kaldı.Bu gidişle Abdürrahim Albayrak çıkar podyuma.Forma vuzel bence günlük hayatta giyilebilir bir şekilde tasarlanmış ama tanıtılmadan satışa çıkmaması gerekir
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
lig1 ' in falcao roma paylaşımı özetle . Roma yöneticileri monoca ya gitmiş ara ara falcao nun durumunu sorgulamaya. Dzeko yu satma ihtimaline karşın yedekte bekletiyorlarmış2-3 saattir giremedim foruma...
romanın falcaoyla ilgilendiği haberleri çıktı2-3 saattir giremedim foruma...
10 gun kaldi lig macina, twitterdan forma tanitiyorlar bari digerlerinide tanitsalardi zaten zorlanmiyorlar tanitirkenBence yönetimin sucu tam olarak da degil. Nike sorumludur. Sonucta fabrikadan veya Nike depolarindan dagliyordur. Ama sonunda yönetim bunun hesabini sormasi lazim
Hocayı çok yıprattılar daha doğrusu yıpratmaya çalıştılar.daha geçen yalı çocuğu yine bilerek hocaya saldırdı.amaçları belli hocanın sessiz kalıp sadece işine yoğunlaşması daha iyi. instagramı genelde kaos anlarında kullanıyor.şu an hoca forvet hariç kadrodan memnun benceYok farkındayım bende ama gerçekten hiç açıklama yapmaması beni gerdi biraz.
Hani basına açık antrenmanlarda genelde 2-3 kelime bir şeyler söylerdi hep şimdi hazırlık maçlarından sonra bile konuşmuyor.
Hatta teknik ekipten kimse konuşmuyor.
Hoca basına mesafe koydu ama basın aracı sonuçta... Bize mesafe koymuş gibi oldu, özledik valla güven veren sesini konuşmasını...
Basına mesafe koyduysa en azından daha önce yaptığı gibi bir instagram yayını yapabilirdi bence.
O maçta üstü açıktı buranın.
Üstünü kapattıktan sonra oranın ruhu gitti resmen. Bir çok oranın müdavimi yerini değiştirmişti o dönem.
Hocayı çok yıprattılar daha doğrusu yıpratmaya çalıştılar.daha geçen yalı çocuğu yine bilerek hocaya saldırdı.amaçları belli hocanın sessiz kalıp sadece işine yoğunlaşması daha iyi. instagramı genelde kaos anlarında kullanıyor.şu an hoca forvet hariç kadrodan memnun bence
Romanın falcaoya ilgisi varmış sözde.daha net bişe yok2-3 saattir giremedim foruma...