Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu doğru saysak bile bir bek oyuncusu. Ayrıca biz nagotoma linnes ve mariano dan yeterince verim alabiliyoruz. Çok fazla fark oluşturamaz mevkii itibarıyla

2-3 saattir giremedim foruma...

Okuyorum okuyorum bulamadım.Sormayayım kendim bulayım dedim ama görmedim.

Olumsuz durumun oluşmasına sebep olan haber ne biri açıklayabilir mi ?

Villa olur da bu sene aksilik yaşar ligden düşerse şapa oturur

Zor bir ihtimal gibi gözükse de EPL havası çok başka.Fulham kredi çekip transfer yaptı da ne oldu babayı aldılar

2-3 saattir giremedim foruma...

Okuyorum okuyorum bulamadım.Sormayayım kendim bulayım dedim ama görmedim.

Olumsuz durumun oluşmasına sebep olan haber ne biri açıklayabilir mi ?
lig1 ' in falcao roma paylaşımı özetle . Roma yöneticileri monoca ya gitmiş ara ara falcao nun durumunu sorgulamaya. Dzeko yu satma ihtimaline karşın yedekte bekletiyorlarmış

Taraftar tabii ki kendi oyuncusuna sövmesin ama arkadaş yok taraftar sovdu diye Cagne satilamıyor yok taraftar aşırı övdü diye falcao alınamıyor..Yahu koskoca kulüpler böyle bir digital cağda oyuncuların çok değerli ya da leş olduğunu taraftar yorumlarıyla mi anlıyor zannediyorsunuz..

Yok farkındayım bende ama gerçekten hiç açıklama yapmaması beni gerdi biraz.

Hani basına açık antrenmanlarda genelde 2-3 kelime bir şeyler söylerdi hep şimdi hazırlık maçlarından sonra bile konuşmuyor.

Hatta teknik ekipten kimse konuşmuyor.

Hoca basına mesafe koydu ama basın aracı sonuçta... Bize mesafe koymuş gibi oldu, özledik valla güven veren sesini konuşmasını...

Basına mesafe koyduysa en azından daha önce yaptığı gibi bir instagram yayını yapabilirdi bence.
Hocayı çok yıprattılar daha doğrusu yıpratmaya çalıştılar.daha geçen yalı çocuğu yine bilerek hocaya saldırdı.amaçları belli hocanın sessiz kalıp sadece işine yoğunlaşması daha iyi. instagramı genelde kaos anlarında kullanıyor.şu an hoca forvet hariç kadrodan memnun bence

O maçta üstü açıktı buranın.

Üstünü kapattıktan sonra oranın ruhu gitti resmen. Bir çok oranın müdavimi yerini değiştirmişti o dönem.

O senelerde hep kombinemiz vardı, o direklerden sonra cidden havası bozulmuştu. O değil de o tribünün ulaşımı çok kötüydü. Caddeden kuşbakışı 200 metre ama ulaşmak için sanırım 1.5 km yürüyorduk. Gayrettepe tarafından 3 mahalleden geç 4 yokuş in çık, dar sokaklar ve kalabalık tam bir eziyetti 😊

Hocayı çok yıprattılar daha doğrusu yıpratmaya çalıştılar.daha geçen yalı çocuğu yine bilerek hocaya saldırdı.amaçları belli hocanın sessiz kalıp sadece işine yoğunlaşması daha iyi. instagramı genelde kaos anlarında kullanıyor.şu an hoca forvet hariç kadrodan memnun bence

O zaman instagram yayını yakında yapar :red:

Beklenen transferlerde olumsuz hava oluşmaya başladı... Kaos yakındır bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt