Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu veli yiğitle alp pehlivan ın programı iyice yıkama yağlama programı olmuş sadece övüyolar futbolcuları haber falan yok

2-3 saattir giremedim foruma...

Okuyorum okuyorum bulamadım.Sormayayım kendim bulayım dedim ama görmedim.

Olumsuz durumun oluşmasına sebep olan haber ne biri açıklayabilir mi ?

Aslında kayda değer olumsuz bir haber yok ama sıkıntı eğer bu transfer bu hafta bitecekse ufak ufak bir yerlerden kıvılcım bekleniyor. Aşırı sessizlik olumsuz havanın ana sebebi rengao.

O senelerde hep kombinemiz vardı, o direklerden sonra cidden havası bozulmuştu. O değil de o tribünün ulaşımı çok kötüydü. Caddeden kuşbakışı 200 metre ama ulaşmak için sanırım 1.5 km yürüyorduk. Gayrettepe tarafından 3 mahalleden geç 4 yokuş in çık, dar sokaklar ve kalabalık tam bir eziyetti 😊

Bu arada Ali Sami Yen yıkılırken o çatı söküldü oradan Florya'ya tesislere götürdüler.

Sanırım genç takımların maç yaptığı sahanın aileler için ayrılan ufak tribün kısmının üstüne yerleştirildi.

Taraftar tabii ki kendi oyuncusuna sövmesin ama arkadaş yok taraftar sovdu diye Cagne satilamıyor yok taraftar aşırı övdü diye falcao alınamıyor..Yahu koskoca kulüpler böyle bir digital cağda oyuncuların çok değerli ya da leş olduğunu taraftar yorumlarıyla mi anlıyor zannediyorsunuz..
Harbi ya.Şahsen ben yönetici olsam Diagne'nin instagramına şöyle bi baksam bu adam kafadan kontak derim bu bile yeterli transferden vazgeçmek için

Falcao Arda Turan’lada konuşmuş yav bu Falcao gelirse Ahmet bulut göbüşüde çakar bize benden söylemesi eğer böyle bişe olcaksa gelmesin Falcao malcao

54AB64A8-1DEF-4C7E-A66E-BE192AB888DB.webp

yaremchuk-diagne forvet rotasyonumuz olacak herhalde bu sene.
ortasahaya da mehmet özcanla imbula gelir.
malesef böyle olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt