Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize acilen Özgür Ayten, Gürpegi lazım. Adamlar ne dese çıkıyor maşallah. Acil bir hareket olsa kesinlikle işaret verirlerdi.

Selamlar
Açıkcası Falcaonun maliyeti benim için ikinci planda.Taraftar olarak bir yanım bu forma altında Falcaoyu görmek dışında maliyet vs gibi konularla ilgilenmek saçmalık diyor.

Dünya gözü ile Jardeli gördük Drogbayı gördük şimdi de Falcao’yu görelim tadını çıkaralım futbolun.maliyet kısmı da milyonları temsil eden yönetim dert etsin.

Tabi bir yanım da taraftar dediğin kulübünün mali yapısını da düşünmeli diyor.

Falcao ile daha fazla vakit kaybetmeden iyi bir defansif orta saha ve Onyekuru’yu kiralayip, Mitroglunu gondersinler ve transfer kapansin. Diagne ve Babel goturur sezonu. Falcao gelsede sampiyonlar liginde ust turlar neredeyse imkansiz. Ligi supurmek icin bize iyi bir defansif orta saha yeterli.

⠰⣶⣤⣀⣀⣀
⠀⢻⣿⣿⣿⣿⣿⠃
⠀⠀⣿⣿⣿⣿⣿⣦⣀
⠀⠀⠈⣿⠟⢿⣿⣿⣿⣦⣄
⠀⠀⠀⠁⠀⠀⠙⢿⣿⣿⣿⡷
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⠻⠟⠁

Bu çocuk Falcao'yu bekliyor.

Bir transfer doneminde de eksik olmadan girelim sezona yahu..Forvet ve orta saha al bitir..Ama kaldik yine aksam pazarina..Bu hafta bir sey olmazsa umudumu kesecegim

Alın arkadaş yahu alın kimlere bermedik o parayı ciddi potansiyelli cocuk, sınır mınır gelecek diyorlar, Emre Mor, Jimmy, Okan, Mehmet Özcan, alt yapıdan da 2-3 tanesi tutar zaten.
Şu elimizde olan kalburüstü oyunculardan da bişeyler kaparlar.
Şu şekil bikaçtane daha koyduk mu takıma, sınır mınır getirmeye korkarlar. Zaten sınır getirirlerse ahada buraya yazıyorum ülkemizdeki diğerleriyle aramızı bayaa bi acarız. Ülkede nekadar genç yetenek varsa alayı bizi tercih eder.

46 maçta 43 gol atmak istikrar değil de nedir? Bu adam ne kamp ne sistem gördü. Özel hayatında isterse travestiyle takılır. Paraya sıkışık olduğumuz için taraftar da görüyor ki tek çare bu adamı satmak her yere git yazıyor. Teknik ekip yanlış yönetti Diagne ile ilgili süreci. 11 rakamı başırısız satış demektir.

Akıllı yönetim bunu 20 den aşağı satmaz. Beğenmediğimiz Fiko eminim bonuslarla 20 ye okutmuştu geçen ay Çin’e. Adam şampiyonluk getirdi günah keçisi oldu ya 3 ayda. 3 ay oynadı yahu adam Sudan çıkmış balık gibi. 3 ayda en yaptı da bu kadar hakeretleri hak etti insanların bi kendine sorması lazım.

Bu kibirli duruş iyi bir şey değil. Kazanmak için çabalamak lazım. 4 yıl yata yata para kazanan adama bu kadar git yazılmadı ayıptır.

Arkadaslar Diagne gidince takima Falcao, Bakayoko, Banega vs. ayni anda katilacak sanıyor. Ben Diagne gitse bile Falcaonun hala cok zor bir transfer oldugunu dusunuyorum. Yonetim taraftar baskisi yuzunden cekilmeye korkuyor suan. Yoksa coktan birakmislardi pesini sanki

Screenshot_20190806_211742_com.instagram.android.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt