Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Necati nin görevi neMakine zimba gibi, Ankara kolla kendini Ekli dosyayı görüntüle 54422
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Necati nin görevi neMakine zimba gibi, Ankara kolla kendini Ekli dosyayı görüntüle 54422
Oyuncumuza kufur etmeHay koyayım Falcao’ya.
Zeki uzundurukan: Falcaonun evi ve hizmetcileri bile belirlenmis
Valla eğer bu aston villa işi olmaz ise işlerin o zaman karışacağını düşünüyorum.Çünkü haberin yatış şekli bile çok önemli olacakSöylediğim de o. İstemiyorsan taraftarın önüne atmayacaksın. Değerli oyuncumuz teklif gelirse yönetim değerlendirir diyeceksin. Bu şekilde olmaz. Profesyonel değil. Yönetim değerli oyuncumuz dese Fatih Terim ters köşe yapar mı yapmaz mı diye düşünüyorsa orada iletişim sıkıntısı vardır.
Ki ben hocanın sessizliğinden de bunu anlıyorum. Satış için hiç yardımcı olmuyor yönetime. Taraftarın arasına attılar adamı bekliyorlar Falcao yu.![]()
Gelecekse gelsin deyyus.
Adam ilk macında hemde hazırlık tek idmanla yarım saatte 2 sarı kart göstertti, deli etti yunanları. Normal sert gecen lig maçlarında kafayı yedirir rakiplere. Hakkaten rakip için büyük tehdit.Kesinlikle.. Bal yapmayan ari olacak diyorum sonra yine Emre Mor Skillslere daliyorum
Hayda dalga gecmis ahahahajajhjavdhsn
Bu ne olm
Bu ne olm
Bu ne olm
Uzaylılar tarafından kaçırılan var mı aranızda? Bir şey soracağım.
Şöyle bi haber var ne kadar güvenilir bilemedim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi