Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olumlu giden birseyler varki o tarz bir espri yapmis
ha o zaman sorun yok aldığın oyuncu hakkında istediğin gibi konuş ama senin olmayan görüştüğün oyuncu hakkında böyle konuşma.Sonra çıkıp değer yükseliyor geyiği yapıyorlar tav oluyorum:D yöneticin bile dalga geçiyor taraftar konuşunca değer mi yükselecek

Boyle durumlarda espri yapilmaz ortada ciddi bir durum var ve herkes beklenti icinde..Espri yapilacak yer imza torenidir..O zaman hepimiz guleriz ama su an kimse gulmedi maalesef..

O açıklamasından sonra Falcao gelmezse çok tepki geleceği belli bunu göze alamaz. Transfer normalde gizli yürütülür. Yetkili bir ismin ağzından Falcao'yu alalım cümlesi çıkıyor şakayla karışıkta olsa. Aldığımızı temenni ediyorum.
Bu kadar istim ustunde bunu demesi bittigini gosteriyor. Ama bitmemis ise Monaco (yagli) kazigi hazirliyordur :)))

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En onemli transfer Haldun Ustunel gibi bir yonetici olur bence net.
Bol keseden para savurmasına imkan verirsen caka satar. Yoksa hemencecik küsüverir ''Sihirbaz''...''Superstar adayı'' Stoch' u almak istediğinde FB ile sidik yarışına girmesine izin verilmedi diye bir küstü; küsüş o küsüş alimallah!!..

Saçmalamayın yahu, daha bir süreliğine istesek de para savuracak durumumuz olamayacak ki imkan olunca da savurmamalıyız zaten, sonra yıllarca sürünüyoruz, niye bu haldeyiz sanıyorsunuz?!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt