Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de.Apo normalde gergin olur transfer konularında. Ama burada çok rahat ve falcaoyu almaya gideyim diye şakayla karışık söylüyor. Şahsi fikrim iş bitmiş. Resmi açıklama için bişeyler bekleniyor belliki.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alacan birader benden de izin alacan herkesten de alacan. Bıktım şu şımarık tavırlarınızdan. Beceriklidir değildir. Beğenirsin beğenmezsin. Siyasi tavrını ben de sevmiyorum an geldi yapmacık olduğunu düşündüm. 6 sene görevinde 6 şampiyonluğu da umrumda değil. Ama Galatasaray’a 3 kuruş yararı olmayan adamların gecesini gündüzünü Galatasaray’a harcayan adama laf etmesine göz yummam. Eleştiriyi anlarım. Galatasaray’dan kovunmuş. Kimsin lan sen! Şikecilerin adilerin konulmadığı görevden bu adam mı kovulacak. Artistliğin alası yok değilse alasını görürsün haberin olsun. Artistpardon senden izin alırım ne yazacağıma
Juventus gibi bir klup gormedim,belese tonla oyuncu alirlar;bir adama 100 verirler o parayi misliyle cikartirlar uclde en buyuk rakiplerinden birini mahvederler,dususteki oyuncusunu 70e cakarlar.Cok fenalar.Juventus, Tottenham'ın Paulo Dybala için yaptığı 70 milyon euroluk teklifi kabul etti. (via @DiMarzio)
Juventus, Tottenham'ın Paulo Dybala için yaptığı 70 milyon euroluk teklifi kabul etti. (via @DiMarzio)
o imza günü deniyor abi sırası varApo günlerdir uykusuzum demesiyse bitmiş.
Hayır
bir şey demek ile bunun ne alakası var? Bu doğru iletişim yöntemi mi
O kadae kotu Falcao demiyor. Ilk defa duyuyorum ondan. Guzel soyluyorHayır
Burakun da fulçao yu alayumm
diyor

Şöyle bi haber var ne kadar güvenilir bilemedim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi