Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim yönetim yazın ortadan kaybolunca iyi birşey yaptıklarını zannediyorlar ama yanılıyorlar.Bilinmezlik insanları daha da kötü yapar.

pardon senden izin alırım ne yazacağıma
Alacan birader benden de izin alacan herkesten de alacan. Bıktım şu şımarık tavırlarınızdan. Beceriklidir değildir. Beğenirsin beğenmezsin. Siyasi tavrını ben de sevmiyorum an geldi yapmacık olduğunu düşündüm. 6 sene görevinde 6 şampiyonluğu da umrumda değil. Ama Galatasaray’a 3 kuruş yararı olmayan adamların gecesini gündüzünü Galatasaray’a harcayan adama laf etmesine göz yummam. Eleştiriyi anlarım. Galatasaray’dan kovunmuş. Kimsin lan sen! Şikecilerin adilerin konulmadığı görevden bu adam mı kovulacak. Artistliğin alası yok değilse alasını görürsün haberin olsun. Artist

Juventus, Tottenham'ın Paulo Dybala için yaptığı 70 milyon euroluk teklifi kabul etti. (via @DiMarzio)
Juventus gibi bir klup gormedim,belese tonla oyuncu alirlar;bir adama 100 verirler o parayi misliyle cikartirlar uclde en buyuk rakiplerinden birini mahvederler,dususteki oyuncusunu 70e cakarlar.Cok fenalar.

video başında çocuk falcaoyu bekliyoruz abi diyor abdurrahim de tamam tamam diyip bırakında gidip falcaoyu alalım tarzı bir şey söylüyor

bir şey demek ile bunun ne alakası var? Bu doğru iletişim yöntemi mi

Bence normal anormal hastalıklı olan biziz. Futbol eğlencedir adamlar elinden geleni yapıyor hayır tutturduk bir kurumsal kimlik. Amatör ruhtan gelmiyor muyuz biz. Yok abi yeterin eğlencemize bakalım ya stres stres bıktım artık

Abdurrahim.. o bir transfer sihirbazı.
Since 1992

IMG_20190713_213738.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt