Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
Sponsorumuz kim olacak ona göre forma alacağım sponsor geldikten sonra.Ben sponsor varken seviyorum diğer türlü çok boş duruyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni haber renktas hemen son dakika girilmeli.Ekli dosyayı görüntüle 53980 Falcao ne zamandır muslerayı takip ediyor acaba
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”
-İmparator Fatih Terim
Falcao yu bekliyorlardırYeni sezon deplasman ve altrenatif formalar bile tanıtılmadı daha yav
12 gun sonra lig basliyor, Falcao bekleniyor herhaldeYeni sezon deplasman ve altrenatif formalar bile tanıtılmadı daha yav
Ve ilk lig maci deplasmanYeni sezon deplasman ve altrenatif formalar bile tanıtılmadı daha yav

Yav iste veya isteme renktaş. Ben demin alıntıladığın mesajdaki olaydan bahsediyorum. 8 milyon kaldı derken Elif'ten 8 alındı değil Elif'in transferinden Fener'in şimdiye kadarki paraları çıkarınca 8 milyon kaldı geriye işte. 8 milyonluk transfer yapabilecekler. Resmi kaynaklarda bu böyle geçiyor. Kimse bir şey yapamaz maalesef buna soruşturma açılmadan. İster inanalım ister inanmayalım, ister düşünelim ister düşünmeyelim adamlar 8 milyonluk transfer yapabilir şu anda.Ben aynı şekilde düşünmüyorum, Fener'in açıkladığı rakamlara inanmıyorum. Vedat + Denizin bonservisini karşılamamıştır bile Elif'in satışı. Kendi keko kitlelerini avutuyolar. Yusuf 10 numara top tepiyodu Elif kadar etmedi mantık yok. Elif i bizim takımda rotasyonda bile istemem
Gündem dışısın renktaş. 2 gün oldu.Ekli dosyayı görüntüle 53980 Falcao ne zamandır muslerayı takip ediyor acaba
8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”
-İmparator Fatih Terim
Ligue 1 sayfasi ona sardiManu köpeği hala olumsuz basıyor.Adi şerefsiz
elvis manu da cin'e gitmisManu köpeği hala olumsuz basıyor.Adi şerefsiz